24rodopi.com/Кърджали

Нова игрална зала отваря врати в центъра на Кърджали. Зоната, за която всички търсещи късмета в Източните Родопи оживено говорят, е позиционирана на улица „Булаир“ 2, до офиса на „Ziraat bank“. През годините на това място в града край Арда функционираха култови дискотеки и нощни клубове, продължението са „новите мистерии на Кърджали“ - игрален салон „Prensess Carin“.

„Prensess Carin“ ще приеме първите си гости, предлагайки много изненади, на 25 ноември – петък, от 18.00 часа. 


„Амбицията ни е още в първия месец „Prensess Carin“ да стане любимо място за търсещите емоциите, адреналина и късмета. Разполагаме с най-модерната игрална техника, приятна и уютна атмосфера, превъзходен бар и обслужване на високо ниво от зареден позитивно персонал. Залата ще предлага ежедневно нарастващи бонуси за всички клиенти“, споделиха от екипа на игралната зала.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.