24rodopi.com/Общество

В момента сделките с имоти са в духа на разума, а не сляпо бягство от инфлацията. Все повече стават бъдещите новодомци, които са категорични „Не трупайте пачки по време на инфлация“, но добавят, че „не бива на всяка цена пачките да бъдат заменени с тухли и бетон“.

Това коментира в новия брой на списание „Дом“ строителният предприемач Тунджай Гюлер. В последните години той и екипът му наложиха марката за качествено и луксозно жилищно строителство „Панорама“ в България. Луксозни комплекси „Панорама“ са реализирани в Пловдив, Кърджали, Джебел и др. 2022-ра е стартова година за нови три проекта „Панорама“ – в центъра на Пловдив, в квартал „Остромила“ и на булевард „Пещерско шосе“, информира специализираното издание.

„Новото на имотния пазар не са цените, трендът е стабилен – има разумен ръст, има  търсене, има „прилив“ на хора в Пловдив от съседни области, градът под тепетата се развива, инвестициите и инвеститорите стават все повече. Интересното е, че в сезона на кризите, търсещият жилище се превърна във финансов и имотен експерт. Откриват коректния партньор. Търсят качеството и сигурността, че след първия договор няма да последват анекси за коригиране на цената на жилището“, споделя Тунджай Гюлер, президент на строителната компания „ГЕРТ груп“.

„От Първата световна война процесите, които ужасяват хората и достигат понякога апокалиптична тревожност, са подтиквали към спасяване на спестеното с придобиване на имот. Усеща се подобен синдром на болезнена притеснителност при много спестовници, в чиито глави бушуват един вид „сезон на кризите“. Опитваме се да предадем спокойствие и сигурност на тези наши потенциални партньори, като им гарантираме, че цената за дадения имот ще остане непроменен от контракта до предаването на ключа. Да се чувстват поканени във всеки етап на градежа, за да видят как и с какви материали строим“, допълва Тунджай Гюлер.

Имотът е успокояваща константа по време на кризи и бързи промени, а трите проекта, чиято реализация започна, покриват твърде широк диапазон на критерии на потенциални купувачи, подчертава пловдивският всекидневник „Марица“.

„На „Пещерско шосе“ ще се случи една уникална комбинация между луксозна жилищна сграда в съседство с Ритейл парк, Медицински център и детска градина. Гарантираме спокойствието на живущите и в същото време им отваряме една врата към живот на покриване на всички потребности в стила „модерен град в града“. Сградата ни в „Остромила“ несъмнено ще бъде изборът на семействата, които предпочитат спокойния, но бързо развиващ се район, за създаване на мечтания дом. Опциите са „24/7 видео охрана и ограничен достъп до комплекса“ и „Зона за отдих" и огромен вътрешен двор с удобства за цялото семейство.

Апартаментите в идеалния център срещу Покрития мост са търсени от делови хора. Подобни сгради като визия може да видите в Лондон, но в нея сме съхранили пловдивския дух“, категоричен е Тунджай Гюлер.

Общо 1 230 ще бъдат апартаментите в трите комплекса – „Панорама Премиум“, „Панорама Остромила“ и „Панорама Авангард“.

„За всяка от сградите, за всяко от жилищата следва да отбележа, че стилът на „ГЕРТ груп“ ще бъде винаги актуален – високо качество, сертифицирани материали, доказващи използването на най-доброто на пазара, допълнителни удобства за комфорта на нашите клиенти, осигурено финансиране на строителството от първия ден до предаването за експлоатация“, подчертава Тунджай Гюлер.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/11/22 22:59

    Колко години трябва да работи твой служител,за да купи апартамент от твоята фирма?С 900 1000 лева дет ги даваш,колко трябва да спестя за да си купя апартаментче.по мои изчисления един живот не ми достига.затова всички кадърни бягат не само от фирмата а о от бг.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/11/22 11:40

      1000 лева заплатите бяха преди 3 години, когато с три заплати си купи стария Хюндай.

      Изтриване
  2. Анонимен15/11/22 13:42

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.