24rodopi.com/Коментари/Общество

Надежда Михайлова – открита от Иван Костов за политиката и назначена от Бойко Борисов за посланик в Турция, вероятно е била отличен преводач, атрактивен външен министър, но е слаб дипломат. Или по-точно казано: Шубелия дипломат.

„България не трябва да подминава случая с Христо Грозев с мълчание и трябва да извика руския посланик у нас“, заявила в един от сутрешните телевизионни блокове днес Надежда Михайлова.

Иде реч за живеещия в Австрия български гражданин Христо Грозев, който е издирван от властите в Русия. През юли руската разследваща служба ФСБ обяви, че Грозев е участвал в операция на украинското военно разузнаване за отвличане на военни самолети от Русия. Службата твърди, че е открила двама куриери, които са участвали в прехвърлянето на пари от украинското разузнаване на руски пилот за отвличане на самолет. Христо Грозев отрича да е замесен.

Дано е станало грешка.

Грозев е представян у нас за журналист, за себе си той казва, че „работи върху заплахите за сигурността, трансграничните тайни операции и информацията, ползвана като оръжие“.

Дано е станало грешка, дано му се размине.

Преди години, когато управляващата партия в Анкара правеше опити да вкара в българския парламент „сателита“ ДОСТ, „карето“  Сюлейман-Лютви-Шабанали-Бахри измисли мракобеснически списък със 160 лица, на които им беше забранено да влизат в Турция.

След като ДОСТ не успя да влезе в парламента, а в Анкара още очакват истинския отчет за усвоените пари, за една нощ от списъка колективно отпаднаха близо 150 лица, свързани с ДПС. Останалите 10 лица все още не могат да стъпят в южната съседка. 

Тази дописка не е за Грозев, ДОСТ и списъка, а за интересчийските мълчание и говорене на иванкостово-бойкоборисовия кадър.

160 граждани на България, които просто си вършеха работата, бяха сплашвани от властта на Ердоган, 10 - още са, а Надежда Михайлова ни чуваше, ни виждаше, ни говореше.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/12/22 11:21

    Абе журналисти и политици какво се правите на чукнати нима не знаете защо се създаде дост защото дпс беше като враг на Турция не на Ефдоган враг. Турция свали по онова време руски самолет и двете държави бяха на ръба на война. ДПС е руска партия и по онова време Русия беше враг на Турция . Именно тогава от ДПС се отделиха Дост. Сега Русия и Турция са съюзници и партньори. ДПС също като Русия стана съюзник и партньор на Турция и вече няма нужда от Дост. Сега стана ли ви ясно господа драскачи и политици.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/12/22 11:45

    Тази е грозна не само отвътре!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/12/22 11:46

    Тази е грозна не само отвътре!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/12/22 11:49

    Защо ли трябва да говоря
    в пристрастна, тежка тишина?
    Душата ми в пребродени простори
    осмисля споделената вина.
    След лутане в ранени чувства
    небето с мълнии зове...
    Нали понякога изкуството
    докосва звездни върхове?
    Защо ли трябва да говоря?
    Въпросите неистово кънтят.
    И само тишината спори
    с изстрадания техен път...
    От натежалото пространство
    ме гледат безпризорните очи
    на мигове, които странстват
    и нещо в мене не мълчи...
    Защо ли трябва да се сърдя
    на неподвластни чувства и слова?
    Нали в притихналата мъдрост
    живеят наранени сетива?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/12/22 12:42

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/12/22 12:51

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/12/22 12:51

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/12/22 14:29

    гараж гиби жена. машаллах

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/12/22 14:41

    Защото от времето на комунизма виждаме да ни управляват едни и същи пачаври ,само си сменят козината

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/12/22 21:51

    ДОСТ ако беше влязъл в парламента сега депесе нямаше да го има а турците щяха като българите в Украйна да бъдат признати за малцинство

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/12/22 17:56

      Затова само дпс

      Изтриване
    2. Анонимен29/12/22 16:12

      До 17:56
      Ще дойде ден ще повърнете откраднатите пари ,сатълмъшлар

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.