24rodopi.com/Политика
Хората в България се спасяват индивидуално, омръзнало им е да чакат нещо да се свърши от политиците, твърди отец Боян Саръев.
"Стари муцуни, стари комунистически кадри, декласирани типове оттук и оттам се събират, като някаква сган. А в политиката и парламента са просто единствено и само с цел да се облагодетелстват и да имат някаква финансова и материална облага . Нищо друго не ги интересува!", казва пред сайта "Пик" кърджалийският свещеник.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/12/22 13:29

    От помак на който родителите не излизат от джамията как се става христянин, отец, българин?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/12/22 17:28

      13.29 Когато се става християнин, се става християнин, а не българин.

      Изтриване
    2. Анонимен25/12/22 17:40

      Много са ми смешни такива карикатури, като теб. Първоняма грам смирение, но се прави на голям християнин. Второ, не познава и не знае елементарната граматика на родния си език. Трето на най-светлите празници, дори и тогава не може да се въздържи да мрази.

      Изтриване
    3. Анонимен25/12/22 19:55

      Религията се избира, а не се унаследява!
      Не можахте да разберете тази простичка истина,а коментирате.
      Бооожее, прибери си вересиите..

      Изтриване
  2. Анонимен25/12/22 15:20

    Поне са са с ясен етно произход !!!
    Ерджан ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/12/22 00:11

      Абе Вас какво Ви бърка, кой какъв е? Всеки може да си избира религията, както му подобава. Същото се отнася и за етническата принадлежност. Провото да се самоопределя човек е много важно. Независимо от всичко това, Отчето има топки да казва истината за управяващите, макар че можеше и да не слага всички под един знаменател. Браво е на Родопи 24, че съобщават изявлението на Отчето.
      Ай поздрави на всички от Асъл Турчин.

      Изтриване
  3. Анонимен25/12/22 15:45

    Много правилно и точно, Два октопод които са пуснали здраво пипала. Единия октопод се настани в общински и областни администрации плюс МВРпожарна в и к горски стопанства, а другият в етнически турско населени места и сега искат да управляват gemeinzam. Tejko I gorko na drugomislestite.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/12/22 16:14

    С досие в....ще го правим политик/знае как да подстрекава/. Все пак взе уроци по държане и говорене пре публика.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/12/22 17:23

    Помаците са си българи,не са агаряни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/12/22 11:08

      В различните географски региони, където са техните селища, те биват назовавани по различен начин. В родопите например те са известни като “ахряни”, в Македония – “торбеши”, “мърваци” и “мияци”....

      Изтриване
  6. Анонимен25/12/22 18:55

    Лека корекция на димите на папазина: „Стари муцуни, стари комунистически кадри, декласирани типове оттук и оттам се събират, като някаква сган. А в политиката“ + вероизповеданията „ и парламента са просто единствено и само с цел да се облагодетелстват и да имат някаква финансова и материална облага . Нищо друго не ги интересува!“

    За незнаещите: отчето дет се подвизаваше в ТВ СКАТ е баш стара милиционерска комунистическа муцуна. Кат бе милиционер изнасили една девойка, щеше да има вендета, той взе че се скри, че се и покръстил. Бивши ченгета комунисти няма. Той е последния човек който може да дава акъли.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/12/22 22:54

      Осман ага ще ги оправи,споко

      Изтриване
  7. Анонимен25/12/22 19:52

    Браво, отче!
    Право в очите го казваш.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/12/22 20:03

    Много е прав.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/12/22 00:08

    Най-големият проблем, мъчещ всички е ами ако се издъни системата, как ще си спасяват кожите?! Е, най-много едно обрязване и толкова, все пак да си владика като през турско си е направо баш пашалък. Никой нищо не можел да им казва, че те пък били канона, а все се оказва, че някой им казва. А пък и какъв канон? Канона сме си ние! Само да не посмеят да ни вземат канона, че тогава за всички ще има сюнет по канонически.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/12/22 10:41

    Настоящият текст изхожда от разбирането, че даскалската поезия експлицира определено чувстване-разбиране за света, което кореспондира до голяма степен със значимите за проекта на Просвещението идеи и заедно с това генерира вторични, производни значения, които случват интегралното послание на тази поезия. Може да се предположи, че прекомерната обстоятелственост, стилова несигурност, колебаеща се между поетическото и публицистичното говорене, дидактизмът и всички противоречиви прояви на фигуративно и събитийно-наративно равнище в нея са породени от желанието на словото да изкаже докрай, дори с цената на семантичния излишък, своята дълбока неудовлетвореност от културното настояще, която би могла да бъде обяснена с категориите срам и страх, разбирани като знакови идеологически концепти, характеризиращи типа поетическо мислене.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/12/22 11:13

    Първото и най-важно нещо през новата година е да се върнете към нормалния ритъм на ежедневието.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/12/22 22:06

    колко мъка има по света, Боже, колко мъка има

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.