24rodopi.com/Общество

Малко столче, сергия на земята. Търговец в пазарния ден в село Бял извор.

Буркани с мед, чесън, чували с фасул, ряпа, лук, масло очакват клиенти в мразовитата утрин.

Морфичният резонанс за нуждите в обществото, скромните потребности в дома на малкия човек.

А от дървото гледа самият Доган. Поизбледнял плакат от предизборната кампания.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/12/22 09:47

    Признаците на пробуждащо се съзнание са навсякъде. Много хора се събуждат за доброто и обединяването в негова полза. Все по-голяма част от хората виждат, че в обединението на душите, населяващи физическата форма, е отговорът за възстановяването на Земята и на всички нейни обитатели. Когато мнозинството от хората каже „достатъчно, искаме друг начин”, тогава ще се случи следващата стъпка напред.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/12/22 10:11

      Всяка епоха е сложна за осмисляне, особено когато я гледаш от перспективата на сегашното. Ти си обграден от нея, а тя не се кротва. Все нещо изскача. Не знаеш накъде се запътва, какво я движи. Има различни гласове, поетики, визии за света и човека. Намирам това за ценно.

      Изтриване
  2. Анонимен31/12/22 10:23

    Всичките пълнежи R 24 и тромави натаманени думи са като огромно количество грозна силиконова пяна......

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/12/22 10:51

    Кои са тези поети? Какви теми изследвали в поезията си?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/12/22 11:04

    Хората останали да живеят в планините, докато възстановят сградите и изчистят улиците. Постепенно възвърнали реда. Взели си поука, че злото се изкоренява още от самото начало. Повече на никого не позволили да окупира града им..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/12/22 11:22

    ЧАКАЙТЕ НЕВОЛЯТА

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/12/22 13:13

    За простосмъртните "морфичен резонанс" , индийски биволи и други глупости. А философската натура не се залъгва с метафизика: битието означава уиски, Росенец и други тегоби.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/12/22 15:44

      След болезнената и "поликризисна" 2022 г. ни очаква една неприятна и може би мрачна 2023 г., казват анализатори.

      Изтриване
  7. Анонимен1/1/23 12:11

    Питам и отговор не искам!
    Защо ВИНЕТКАТА в София и в затънтените села на ДЖЕБЕЛ е на една и съща цена 97 лв. Заплатата в София

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/1/23 12:20

    Питам и отговор не искам! Защо цената на ВИНЕТКАТА в София и затънтените села на ДЖЕБЕЛ е една и съща? Заплатата за една и съща работа в Джебел и София еднаква ли е? Примерно,кой би работил за Джебелски работодател в София ако плаща като в Джебел. И за това нека Карадайъ Мустафа да мисли малко като говори за 40 депутата. Ако Бугаристанските Турци в Турция не отидат масово да гласуват пак няма да стане нищо. Вие не стопанисвате добре млекодайния си електорат г-н Карадайъ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.