24rodopi.com/Общество

Група майки от Кърджали ще се включат в благотворителната акция в помощ на Габи. Трите жени са наели една от къщичките на Коледния базар в центъра, където ще изложат множество изкушения. Всички средства ще бъдат дадени за каузата на кърджалийското момиченце.

Производители на вина от региона на страната, на млечни продукти от областта, са предоставили на жените свои артикули, които да изложат. Освен греяно вино, сирена и кашкавали, наденички, луканки и други месни деликатеси от производители, майките ще предложат домашно приготвени хранителни продукти, както и сувенири. В акцията се е включил и производител от Гърция, който ще снабди щанда с луксозни гръцки сладки. Жените ще предложат дори и приготвени от тях кюфтета и кебапчета. Къщичката е наета от тях за дните 16, 17 и 18 декември, а благородните дами призовават „Елате, нека заедно помогнем!“.

Жените вече са организирали един благотворителен базар в подкрепа на Габи, пред сградата на Общината.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/12/22 14:18

    Нещо хубаво се случва в този град!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/12/22 15:52

    O May E Got A ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/12/22 21:19

    Много сте прости .Във таз държава имали парламент има ,имали народни представители има ,имали министри .Питам този умен народ тогава ,те ли трябва да помагат или бедният народ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.