24rodopi.com/Общество

Плащане чрез мобилното приложение Viber предстои да бъде въведено за „Синята зона“ в Кърджали. В момента се водят преговори с фирма, която да предостави тази услуга. Очакванията са до договор да се стигне в началото на януари, а през пролетта самата услуга да бъде въведена, съобщи за 24rodopi.com шефът на общинската фирма, отговаряща за платеното паркиране, Шенай Мехмедали.

По този начин ще се избегне начисляването на ДДС върху плащане чрез SMS, а също така ще се улеснят многобройните нашенци, които се прибират през лятото от Западна Европа, а нямат включен роуминг за тази услуга, използвайки сим карти на чужди оператори.

Общо 9 апарата за платено паркиране функционират в зоните. Поставянето на нови обаче излиза по-скъпо, като цената на един е около 10 000 лева, посочи Шенай Мехмедали.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/12/22 14:17

    Е ако искате улеснение за гражданите махнете синята зона. Това е най голямото улеснение

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/12/22 23:49

      Улеснение ще е за селяните. А за гражданите синята зона си е идеална с цел свободни парко места.

      Изтриване
    2. Анонимен9/12/22 15:31

      Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
  2. Анонимен8/12/22 14:41

    До пролетта синята зона ще е натрупала дългове най малко ЕДИН МИЛИОН така че града ще затъва още повече освен от пазара на производителите и от синята зона , е не всички де ,някой другари ще са облагодетелствани

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/12/22 16:30

    Ако бяхте намислили дупките локвите на пътя щяха да е перфектно сега трябва да засадим ябълки на дупките навремее

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/12/22 19:01

    Бъдете спокойно след кметските избори догодина няма да има синя и ще е бяла зона

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/12/22 19:34

    Ориентирайте се към закриване на тази малоумна и в пълно противоречие с обществения интерес зона,че много ни писна!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.