24rodopi.com/Читател-редакция

Звучи куриозно, но такава е ситуацията днес – 100% от влизащите в града МПС откъм Момчилград и „Маказа“ извършват нарушения на правилата за движение и създават предпоставки за инциденти до бензиностанцията на улица „Първи май“.

В един момент за спускащите се към града коли пътят свършва – и върху двете входни ленти е разположена техника на изпълнителите на проект „Воден цикъл“.

За да продължи напред водачът навлиза в насрещното движение, внимавайки зад машината да не се появи транзитно преминаващ автомобил, който си кара нормално по лявата си лента напред към „Маказа“. Защо правя това уточнение за госта ли? Защото местните знаят какъв хаос е и се самоограничават на пътя, но незнаещият може да посрещне челно влизащия в града.

Това пише до 24rodopi.com водач на МПС, който е изпратил и видео.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/1/23 13:54

    Ашколсун ! Майсторлар !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/1/23 19:48

    Клоака, истинска клоака е градът ни.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/1/23 19:50

    Мизерията в беге край няма!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/1/23 20:46

    А милицията где е ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.