24rodopi.com/Регион

Община Момчилград ще инициира нова среща с домоуправителите на панелни блокове и жилищни сгради, за да бъдат запознати живущите с окончателните критерии по държавната програма за саниране, съобщават от Общинска администрация. 

Вече е определен екип от експерти, които ще отговарят за реализацията на дейностите по процедура "Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап I". Кандидатстването по нея вече започна. Съгласно насоките, публикувани от Министерството на регионалното развитие и благоустройството за 215 общини, сред които и Община Момчилград, e определен максимален бюджет до 15 млн. лв. за саниране на жилищни сгради.

За повече информация за изискванията и необходимите документи, гражданите могат да се обръщат към тях в администрацията и на тел. 0889 45 45 07.

В сайта на Община Момчилград е създаден и специален раздел, където е публикувана актуална информация за всички документи и критерии за кандидатстване по програмата.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/1/23 15:24

    Да отидат в кв.11 бл.8 да видят " качестеото" на хаджиев строй

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/1/23 19:12

    Яко контрол трябва на строителните фирми! Стига вече мои хора и не се гледа за качеството! Всеки да си върши работата на 100%

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/1/23 21:55

    В един от високите блокове в началото на града не са могли да се организизират, въпреки, че имало живущи общински служители в блока. Нека кметът на града да ги задължи за да станат домоуправители и да организират нещата и да бъдат мост между общината и живущите. Имало възрастни самотни хора в блока, които са се нуждаели от енергийна ефективност. Живущите ще са ви благодарни г-жо Кмет. Вие направихте толкова много за града, моля, помогнете и на тези хора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/1/23 10:42

    Дали скоро в общините ще помагат за Слънчевите панели или първо трябва да се уреждат пак нашите хора а за народа каквото остане

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/1/23 19:51

    По принцип не е лошо това което са решили,добър и правилен ход,стига да успеят

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.