24rodopi.com/Криминале

Специализирана операция за контрол на физически и юридически лица, извършващи таксиметрови превози на пътници и багажи с оглед установяване на нерегламентирана дейност и противодействие на контрабандата е проведена  за времето от 23 януари до 28 януари на територията на ОДМВР-Кърджали с участие на служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и на РД „Автомобилна администрация“-Стара Загора.

Това съобщават от регионалния пресцентър на МВР.

Проверени са били 19 автомобила, констатирани са 10 нарушения, за които са били съставени актове за установени нарушения при превоз на пътници и товари, неиздадени касови бележки за извършени услуги и нарушения по ЗДвП.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/23 12:10

    Те никога не издават касови бележки!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/23 12:23

    на пазара до кръговото

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/23 13:06

    Само да попитам, къде са всички "легални" таксита днес в Ардино? Гледам ДАИ са тука пък такситата ги няма?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/23 13:15

    Няколко дни така и ... бакшишите ще оредеят сериозно

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/23 15:05

    Когато излезете от кръчмата където сте оставили бакшиш на сервитьорката и няма с какво да се приберете тогава ще ви видя Лешове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/23 21:00

      Хамстер непотребен - колкото искам - толкова ще оставям на сервитьорката - тя поне предлага нещо, което ти нямаш... аман от тъпи бакшиши... пускай касова бележка и на теб ще оставям бакшиш ... и "леш" е на баща ти сина...

      Изтриване
  6. Анонимен31/1/23 16:42

    Проверени 19 автомобили, 10 констатирани нарушения. Не са ли доста много?! Не помня някой да ми е издавал касова бележка за извършената услуга.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/1/23 16:50

    Всички бакшиши да започнат да се къпят и да си чистят колите.Страшна мизерия!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/23 18:32

      Така ще е....... от обора в таксито..... Диви селяни....

      Изтриване
  8. Анонимен31/1/23 21:08

    Ако издават косови бележки на тия задръствания вместо 3.50 извадят по 5 6лв примерно от веселчание до автогара апарата ако показва 9лв ще му плаща ли някой от вас или пак ще реве че такситата почнаха да взимат 3но... използвайте ги до като са евтини инъчи като почнат на апарат никой няма да ги ползва

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/2/23 06:41

    Аз ползвам градския транспорт ползвам те и вие след като не ви харесват таксиметрови превоз какво постоянно се занимавате с тях но без тях лошо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.