24rodopi.com/Регион

Над 3 500 лева похарчи за фойерверки, римски свещи, ракети, пиратки и други пиротехнически изделия Д. С. от ардинското село Бял извор. Това съобщава в групата „Кърджали днес“ във Фейсбук Исмет Осман, земляк на рекордьора по харчене за новогодишна заря.

Направих си густо, а освен кефа, показах на някои хора, че парите не винаги са толкова важни, споделил Д. С. Той предложил на съселяните си незапомнена заря в новогодишната нощ, но пукал и озарявал небето и в другите вечери.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/1/23 20:46

    Хубава работа ама балканска😅

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/1/23 20:47

    Allah akıl fikir versin

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/1/23 22:24

    На планета не случих...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/1/23 02:16

    Ами не е правилно да пръска толкова пари за заря. Това не е да си направиш кефа а да се изфукаш "Вижте ме еййй аз съм велик,,. Ок парите са негови щом му е толкова акъла да пука на вятъра вместо да нахрани едно семейство. А Исмет пък от завист ли е писал статията, да вземе да поработи а не да се прави на репортер. Къде работи този Исмет??? С какво си изкарва прехраната?? Ей така чужбина развали хората необразовани в чужбина с пари на ръце а простите по селата се мислят за герои.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/1/23 06:15

    За толкова пари колко бедни щеше да зарадва, ако имаше малко акъл.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/1/23 08:29

    Де да беше нахранил и някой беден ама като нямаш акъл така става... нека Бог да те дари със малко акъл през новата година

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/1/23 09:52

    На другата нова година да отива да празнува на Марс.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/1/23 13:26

    A вие от къде знаете, че не е нахранил и някои бедни? Явно завистта е много в БГ...
    А ако бяха писали, че е нахранил някои бедни семейства щяхте да пишете, че посяга към чашката и не е хубав човек сигурно. Няма оправия в българския народ. Клюкастват само и завиждат ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/1/23 16:14

      Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
  9. Анонимен2/1/23 18:12

    На това се казва МАЛОУМИЕ!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/1/23 02:59

    Да беше взел 100 кила банани и нахранил селото с тези пари. Фойеверки могат да се пукат и онлайн, и на всяко събитие от общината пукат в изобилно количество. Те пак са от нашите пари, и ние имаме дял в това. Толкова ли не са видели фойеверки. И един мой съсед пукаше всяка година и се правеше на баровец, но сега живее в 80 кв/м апартамент с двете си деца, а можеше да живее в 150 кв/м, ако не ги беше хвърлил тези пари на вятъра.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/1/23 15:51

    Вие дето всичките сте написали такива коментари (да беше взел банани да беше нахранил бедно семейство и т.н)..колко от вас го направиха това.?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/1/23 18:17

    Не направихме това, но не и гръмнахме 3500 лв. на вятъра. :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.