24rodopi.com/Общество/Криминале

Районна прокуратура–Кърджали привлече като обвиняем 21-годишния Н.К., съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

На 1-ви януари в село Мост той отнел чужди движими вещи - пари от владението на 79-годишен мъж. 21-годишният влязъл в къщата на възрастни мъж и жена, семейство, които спели. Той успял да отвори прозореца на първия етаж с помощта на нож. В това време 79-годишният мъж се събудил от шума и видял в стаята си Н.К. Попитал го какво прави в дома му, при което Н.К. избягал с малка сума пари и цигари, които открил в помещението. 

Н.К. е обвинен и за това, че на 17 декември м.г. в Кърджали отнел мъжко портмоне и пари от владението на 77-годишен мъж, като употребил за това сила и заплашване.

Той се разхождал в един от парковете, като възнамерявал да извърши грабеж и така да се сдобие с пари. По същото време в парка се намирал 77-годишният пострадал.  Н.К. го заплашил с нож, съборил го на земята и нанесъл удари. Той взел от джоба му портфейл и малка сума пари и избягал.

Обвиняемият Н.К. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура–Кърджали да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/23 17:53

    Бре прокуратурата вие работите .....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/1/23 18:26

    Браво за ареста! Щом напада възрастни хора за пари няма да работи като нас, така че такива яко в затвора да се научи на морал и ред!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/1/23 20:50

      То браво ама кога ще щракнат белезници на фирми ,които точат милиони и съсипват бизнеси а ръководителите и поставените им лица са недосегаеми за хората на Гешев
      Пак кокошкарски арести

      Изтриване
  3. Анонимен23/1/23 22:29

    Този е превъртял играта и е издал багажа. Няма самоконтрол. Сложете го на ел. столче и да ходи час по-рано в другия свят и да се приключва. Експортирайте го в Тексас, там все още е актуално това наказание.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/23 12:49

    Подай кристалите там

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.