24rodopi.com/Общество

Ден на победата или Ден на Европа. Нищо от двете не важи за улица „9-и май“ в Кърджали. Асфалтово покритие в окаяно състояние, разбити тротоари, липса на улично осветление.


Това са болките на живеещите по нея и най-вече в блок „Боровица“. Вечер хората се придвижват с фенерчета. Линейки трудно достигат блока.

Жалби и сигнали са били подавани, но резултат няма.

„Смятаме да събираме пари и сами да си асфалтираме“, казват потърпевшите от инфраструктурните неволи. И добавят: "Искаме асфалт като на улица "Богдан".

Улица "Богдан" е последната ремонтирана в града край Арда - с нова асфалтово покритие и нови тротоари.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/1/23 16:57

    Победа над хитлерофашизма ! Сега се води срещу национолизма със свастики в У , подкрепяни активно от янки и еврофа...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/1/23 19:09

    Тази улица в държава от ЕС ли е ? Браво. До къде ни докараха.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/1/23 09:32

    Показателно за състоянието на града. Разбити улици и тротоари. Липса на осветление. Градското дере превърнато в сметище.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/1/23 13:48

    Те хубаво искат ама дали са минали по ул. Богдан ? Новият асфалт е на вълни не е трамбован както трябва и сега е пропаднало на няколко места хахаха

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/1/23 14:49

    Радвайте се и на малкото асвалт който имате защото при нас нема хич.Бетерден бетер вар.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/1/23 23:01

    Кебапчета като ядоте не ревяхтя.Сега му яжтя Х.Я.Редеб.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.