24rodopi.com/Политика

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще бъде днес в Кърджали за отбелязването на 33-годишнината от създаването на първата структура на Движението в региона.

На рождения ден са поканени и учредителите на кърджалийското ДПС.

На 8 януари 1990 година на улица „Юмер Лютви" 35 в града край Арда официално е създадено местното ДПС. За първи координатор е избран Мюмюн Рамадан.

Освен празнични думи, партийният актив ще чуе от Карадайъ и анализ за политическата ситуация в страната. От речта му местните очакват да научат дали сме по-близо до парламентарни избори на 26 март или ще се направи компромисно правителство с третия мандат.

На снимката: В трудната за ДПС 2017 година Мустафа Карадайъ каза в Кърджали: Докато го има единството ни, още 270 години ДПС ще бъде гарант на ценностите!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.