24rodopi.com/Общество

Отмениха присъдата на единия от водачите при тежкия инцидент, при който загина 58-годишна жена в Кърджали.

Първоначално той получи условно наказание за съпричиняване на смърт по непредпазливост. Апелативният  съд в Пловдив обаче го оневини.

Припомняме, че инцидентът стана на улица „Републиканска“ в областния град на 31 януари 2021-ва година. В тъмната част на денонощието в участъка между „Заводска“ и комплекс „Арпезос“ се сблъскаха лек автомобил „Алфа Ромео“ и микробус „Форд“. При удара почина жена, пътуваща в буса. Алкохолната проба на шофьора на „Алфа“-та отчела 1,73 промила.

51-годишният пиян шофьор получи ефективно наказание от пет години строг затвор, а 24-годишният водач на буса-условна от 6 месеца. Апелативният  съд отмени частично присъдата на окръжните магистрати в Кърджали. Наказанието за пияния шофьор остава същото.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/1/23 14:24

    Хайде започваме всички да съпричиняваме смърт по непредпазливост!!! Ако имате дюшмани(врагове) първо започнете от тях хайде Good Luck

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/1/23 00:43

    10 godini nay malkoooo Shtee piyee haa pak da piee Reyhanchoo

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.