24rodopi.com/Общество

„В Кърджали всеки недоволства в социалните мрежи. Сякаш това решава проблеми. Открит бунт срещу каквото и да било е немислим. Кърджали не се слави като град на смелчаци. Дупки, кучета, мрън-мрън и толкова. Дреме му на Марк Зукърбърг за групите на недоволството в мрежата му.

В този ред на мисли, това куче се превърна в един вид флаш моб на мълчалив протест. Изходи се почти в средата на кръстовището на Новия мост във „Възрожденци“. Точно в изронена част от асфалта. Сякаш каза: Няма приют, бездомен съм и да ви се*а на дупките“.

Шеговито писмо от читател на 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/1/23 17:27

    В СОФИЯ ОТДАВНА ВЪВЕДОХА ЗАКОН ЗА ГЛОБА ОТ 5 000 ЛВ ЗА СОБСТВЕНИК НА КУЧЕ КОЕТО СЕ ИЗХОДИ НАВЪН БЕЗ ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ КАКТО Е НА ЗАПАД. В ГРАДА ИМА И БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА. СДРУЖЕНИЕТО ДАЙ ЛАПА С ПАРИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ДА ВЗЕМЕ ДА ПОСТРОИ ПРИЮТИ ЗА ТЯХ ВМЕСТО ДА ГИ РАЗДАВАТ НА ГРАЖДАНИ. ПРИ НАС ЕДНА ГРАЖДАНКА БЕШЕ ГИ НАСЪБРАЛА 4 КУЧЕТА И 2 КОТКИ В БАЙКАЛ. В МОМЕНТА СА 2 КУЧЕТА И 2 КОТКИ. ЖИВУЩИТЕ НАОКОЛО НЕ МОГАТ ДА СПЯТ ЗАЩОТО КУЧЕТАТА СУТРИНТА В ЧЕТИРИ ЧАСА ЗАПОЧВАТ ДА ЛАЯТ. А КОТКИТЕ ХОДЯТ ПО ЧУЖДИТЕ ДВОРОВЕ КЪДЕТО СЕ ИЗХОЖДАТ И РАЗРАВЯТ ЗАСЯТОТО НА ХОРАТА. ЗАПИТАЙТЕ ГИ ТЕЗИ ОТ ДАЙ ЛАПА ЗАЩО НЯМАТ ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА С ТЯХ И ЗАЩО СЕ КРИЯТ. НАУЧИХ МЕ ЕДИН ПОЗНАТ СЕ ОПЛАКАЛ НА ТЯХ И ТЕ С ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ ГО ОТПРАТИЛИ... ЛЕСНО Е ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ КАТО НЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ И ДА НЯМАТ ОТГОВОРНОСТ. ДА ВЗЕМАТ ПРИ ТЯХ ДА СИ ГИ ПРИБИРАТ БЕЗСТОПАНСТВЕНИТЕ ЖИВОТНИ ВМЕСТО ДА ТОРОМОЗЯТ ПОЧТЕНИТЕ ГРАЖДАНИ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/1/23 19:49

      Аууу, някаква тъпа кучкарка

      Изтриване
    2. Анонимен27/1/23 19:55

      До 17,27: Джемилето да плаща, нали се чувства собственик на всички улични кучета

      Изтриване
  2. Анонимен27/1/23 19:37

    Браво на кучето!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/1/23 19:52

    Добре, че е кучето да запуши една дупка.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/1/23 19:58

    Всеки си изказва собственото мнение, което си е съвсем нормално но би трябвало без убиди.
    Има някои, които съвсем убидно си пишат, и се правят на граждани, които са си от крайно циганско село сигурно
    Нали хората си имат право на глас и си имат право на коментар. Под никое пост нема една поздравителна дума, нормално е да си имат хората притенции

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/1/23 21:37

    Кърпи дупките😁

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/1/23 00:30

    Поне някой да види хаир от тези големи дупки. Шофьорите не видяхме хаир.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/1/23 09:45

    Сега разбрахте ли защо не прибират кучетата? Много дупки.. много кучета. Слагайте им повече храна за да акат повече!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/1/23 13:31

    Съч съч

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/1/23 19:24

    Пълни пълни, па и да е с кучешки лайна пак си е файда. Снимката е само за ония там откораба. Браво на Родопи24!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.