Шинаси Сюлейман и Бисер Николов – отличени като най-добри партньори на огнеборците

24rodopi.com/Общество/Регион

Главен инспектор Румен Стоянов, началник на противопожарната служба в Подкова, е комплексен победител в областния етап на националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2022 г., определи специална комисия, която класира номинираните кандидати.

Подгласник в тази категория е главен инспектор Митко Николов, началник на РСПБЗН-Кърджали. В направлението „Пожарогасителна дейност“ победител е главен инспектор Николай Кирилов, началник на сектор в РДПБЗН-Кърджали, втори е младши експерт Севгин Халим, началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Кърджали. В направление „Контролна дейност“ комисията класира като победител младши инспектор Гюляй Мехмед от РСПБЗН-Момчилград. В направление „Превантивна дейност“ за победител е излъчен Росен Добрев, който до месец септември миналата година оглавяваше РСПБЗН-Джебел, за приноса му и 32-годишната му дейност в системата на пожарната безопасност.

Двама са класираните победители в категорията „Партньори на ГДПБЗН“ – кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и заместник-областният управител на Кърджали Бисер Николов.

Със заповед на директора на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов главен инспектор Николай Кирилов, главен инспектор Румен Стоянов, младши експерт Севгин Халим и младши инспектор Гюляй Мехмед са наградени с писмена похвала.

Наградите бяха връчени тържествено от комисар Заимов.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/1/23 17:08

    Честито!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/1/23 06:42

    Румен Стоянов е супер коректен като човек! Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/1/23 10:57

    Поздравления, Стоянов! Работи все така всеотдайно и коректно спрямо населението и колегите си! Браво.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/1/23 10:58

    Браво! Много сили хвърли и това бе оценено!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/1/23 11:00

    Г-н Заимов, гордейте се с такива служители като Р. Стоянов. На изчезване са вече.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/1/23 18:17

    Румен Стоянов е просто топ ниво!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.