24rodopi.com/Общество

Младият дизайнер от Кърджали Фатих Осман стартира 2023-та година с интригуваща премиера на последната си колекция, която презентира на корицата на най-популярното модно издание, което излиза на българския пазар повече от 70 години. Новите творения на модния ас, който е създател и креативен директор на бранда Faith IN Fatih, са публикувани на цели 12 страници, а Фатих разказва за пътя си в модните среди в специално интервю пред списанието. Една история, съпроводена от безкрайната любов към модата и неуморната амбиция и труд. Лица на последната модна колекция са моделите Велина Узунова и Филиз Мехмед, които застанаха пред камерата на най-добрия български фотограф Костадин Кръстев-Коко.

„Модата е най-голямата ми любов. Като момче забелязах, че съм очарован от стила, следях внимателно и отблизо работата на много световно признати дизайнери и мечтаех един ден да стана голямо име в този бляскав свят. Пътят към успеха не е никак лесен. Първо, вложих много енергия, натрупах знания, става дума за часове всеотдаен и усърден труд, а след това и усилията ми да стана успешен и разпознаваем дизайнер, не само в България, но и като цяло в останалите държави. За да стигнеш ниво се изискват много жертви. През последните години моята работа бе забелязана и от редица турски звезди и вече работих по стайлинга на две от най-известните поп звезди в нашата южна съседка – Ажда Пеканн и Ханде Йенер“, споделя в новогодишната си изповед Фатих Осман.


Дизайнерът допълва, че черпи вдъхновение за своите колекции от всички прекрасни жени. „Моята цел е всяка дама в моите рокли да изглежда бляскава, елегантна, да се чувства специална и като истинска кралица. Това са нашите майки, сестри, приятелки... Жената е нещо невероятно и абсолютно неизчерпаемо вдъхновение. Като млад творец, това да намирам вдъхновение, бих казал, че е едно от най-лесните неща за мен. Успявам да намирам вдъхновение във всичко, което ме обгражда и всичко, което ми се случва, без значение дали то е позитивно или негативно“, категоричен е Фатих.

В момента заедно с екипа си той работи върху нова специална колекция, която ще види бял свят през пролетта.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/1/23 14:03

    Браво! Каква жена само!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/1/23 14:11

      Велина Узунова daaammmm

      Изтриване
    2. Анонимен5/1/23 15:49

      Филиз Мехмед страхотно брюнетче

      Изтриване
  2. Анонимен7/1/23 17:34

    Едно голямо браво! Пожелавам ти подиуми в Париж , Лондон. Милано...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.