24rodopi.com/Кърджали

Неграмотниците с купени дипломи се излагат във фейсбук, но това за останалите си е нещо като комедиен сериал с вицове, разтоварване и много смях. Но шофьорите с купените книжки са бедствие, огромна опасност на пътя за другите участници на пътя.

Този на снимката, със светнатите фарове, подкара срещу движението – ни знаци вижда, ни маркировка. Всъщност, може и да ги вижда, ама да не ги разбира!?

Това е коментарът на кърджалиец за конфликтна ситуация на пътя в центъра на Кърджали, на улица „Републиканска“, между Военния клуб и комплекс „Пентагон“.

"Доста участници в движението - с натискане на клаксони и присветване на фарове, му помогнахме да спре и включвайки на задна скорост да се върне и да продължи по правилната лента", добави по адрес на нарушителя кърджалиецът.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/1/23 19:29

    Кой му е продал книжката?
    Всички сте еднакви в Кърджали. Надути като пуйки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/1/23 19:45

      Ние ,ако сме пуйки ти какво си?

      Изтриване
    2. Анонимен16/1/23 10:11

      Петел 🐓

      Изтриване
    3. Евгениев Емо16/1/23 12:48

      По-скоро кокошка

      Изтриване
  2. Анонимен15/1/23 20:28

    На полуостров Юкатан вече можеш да се ожениш по древен ритуал на маите. Там са възстановили старинната венчавка по фрески и спомени на конкистадори.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/1/23 22:43

    Байчовците от селата са напаст -синовете от Европа им докарали по една кола ,която се вади от събота на събота за пазара в Кърджали и само да има нерви човек ако се случи да кара зад някой от тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/1/23 23:34

      Има някои които нестават за шофьори,но им дават книжки сигурно за хартиики

      Изтриване
    2. Анонимен16/1/23 23:34

      Има някои които нестават за шофьори,но им дават книжки сигурно за хартиики

      Изтриване
  4. Анонимен16/1/23 01:00

    Браво на човека, сигурен съм че няма купена книжка, а му сече акъла като бръснач, там можеше да има едни петдесет метра двупосочно движение и едно кръгово пред него и щеше да е живота по хубав в Кърджали но уви, кат и община като не се разбират тъй ше е тя.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/1/23 01:47

    Охх само този да беше....само там да бешеее....Ежедневно съм свидетел на подобни сцени!Даже са нагло попиташ ги нормално,кажеш им а те...-Да знам!Да видях !И какво ...кво ще стане....Нямам думи

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/1/23 16:00

    То там вече е двупосочно от доста време.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/1/23 16:36

    Едва ли е влезнал там умишлено човека. Не е тайна, че по пътищата ни табелите или липсват и не са правилните места. Ей този отворко академик, като излезне от селото си и отиде в големите градове ще изпадне в същата ситуация. В един голям град всеки ден виждам объркани шофьори от други места ококорени като сърчички.
    Трябва да цървул да тръгнеш да ги шашкаш допълнително с клаксони и приматско поведение.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/1/23 21:13

    ko stanalo...v selo gugutka ima li takiv pat?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/1/23 10:00

    Светофара на Веселчане не работи за кратко и видяхме кой колко е шофьор. А някои предлагаха да бъде спрян!

    ОтговорИзтриване
  10. Тодор17/1/23 13:07

    Не знам от кога е тази снимка, но в този участък от доста време движението е двупосочно. Моля, не разпространявайте непроверени измислици в търсене на евтини сензации.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/1/23 13:33

      Ти ако си шофьор и си от Кърджали, щеше да знаеш, че човекът е в нарушение! Улицата е двупосочна, ама откъде трябва да се включи в движението? Очертанията на пътя нищо ли не ти говорят? А бе, кой изобщо ти е дал книжка и на теб? Че и коментар пише да се излага, малоумника.

      Изтриване
  11. Анонимен17/1/23 15:14

    Кой разбира, кой не разбира - всеки коментира. Дано тези, които твърдят, че няма нарушение не са водачи на МПС, а са само пеша будали, защото положението е тревожно. До ОСТРОВЧЕТО движението е двупосочно. Стигайки дотам тези от пазара, завиват задължително надясно и през знак спират, за да се уверят, че могат да продължат наляво или надясно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/1/23 19:54

      Лошото е, че са шофьори и си мислят, че знаят правилата. Ако са пешеходци, бял кахър.

      Изтриване
  12. Анонимен17/1/23 18:01

    ХеХе. Не си губете времето да пишете на български! Джунгалите не разбират. Тези с купените книжки са същите с купените дипломи от Дъ Пъ Съ. Отиде коня у ряката, отдавна! Геч! Сега ще ги търпите и наблюдавате! ПКП, Дъ Пъ Съ, Костя-Турчина от Израждане, Комунягите и Мулти Груп ще ви натискат докато не напълните гробището на Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.