24rodopi.com/Общество

Кърджали и Истанбул ще си сътрудничат в проектирането на зелени ареали с парково оборудване.

„Продължаваме и съвместните проекти с община Истанбул по Smart City. За това се договорихме с кмета на Голямата Истанбулска община Екрем Имамоглу по време на двустранна среща в кулоарите на Срещата на върха на Мрежата на балканските градове В-40, която се провежда в Атина“, посочи кметът на Кърджали Хасан Азис.

„С Имамоглу сме съучредители и съоснователи на Мрежата, а днес се договорихме националните сдружения на общините в съответните страни да играят по-активна роля като координиращи звена между общините и В-40. Договорихме се и да работим съвместно по проекти за оползотворяване на битови и промишлени отпадъци“, допълни Хасан Азис.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/23 08:27

    Колко ще има за нас?А за какви зелени прощи става въпрос,то в Кърджали освен Синя зона няма друго,и както освен кражба друго не се прави.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/1/23 11:04

      комедия и комиците:) като гледам след ремонтите по улиците как ги правите яасна е работата ,само един пример след сменените траби какви хубави кратери ни оставихте да си трошим колите.благодарим ви все така да апродължавате

      Изтриване
  2. Анонимен24/1/23 12:00

    Всичко трябва да се бетонира и застрои.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/1/23 14:37

    На хората им пука, само как да оцеляват, господа Политици, защото няма как да видят тези хубави проекти на бъдещето.Потребностите им са съвсем в дъното на пирамидата, за съжаление.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/1/23 16:37

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/1/23 18:17

    Моя кмет, пак за него ще гласувам.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/1/23 18:39

    Зелени площи в града не останаха, всичко раздадохте на приближени, да да строят кооперации. А парковете не можете да опазите от вандали, защото явно така ви отърва.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/1/23 20:36

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/1/23 21:41

    Поздравявам кметовете на двете съседни страни в стремежа им към сътрудничество. Зеленото ( паркът) е кислород и всъщност ЖИВОТ. Господин Азиз е опитен в проектите, освен това, г-н Азиз вече няма онази бясна и безпощадна намеса и проверка. Поздравявам кметовете на двете съседни страни за благородното дело.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/1/23 08:26

    Каде видя благородство я се разходи в долната част на новия парк да видиш какво се случва. Ако това е благородство евала даваме ти го всичкото да живееш в него.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.