24rodopi.com/Кърджали

В кал, по тротоари, пред входове… Точки от различните локации за избягване на плащане за „Синя зона“. Кърджалийци сътвориха нова „Карта на тарикатлъка“ заради платеното паркиране, което обхваща все повече улици в централната част на областния град, установи проверка на 24rodopi.com.

Ползват се паркингите пред големите вериги, междублокови пространства, общо взето, където има възможност да премине автомобил и не се изисква абонамент за паркомясто или почасово заплащане.

Кооперациите около автогарата са пълни, като се спира дори пред входове. Кален черен път е зает от превозни средства в близост до парк „Арпезос-Север“, малките улички над кръговото на пазара също са мишена за водачите. Спира се върху тревни площи, тротоари, единствената цел е „Лев не давам!“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/23 13:57

    Като плащаме данък мпс какво получаваме? Още един данък Зона

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/1/23 08:44

      като плащаме данък мпс получаваме БОНУС ОЩЕ ЕДНА ГОЛАМА ДУПКА на асвалта

      Изтриване
  2. Анонимен26/1/23 14:04

    Ami to v normalnite evropeiski strani,sinq zona e samo v taka narecheniq idealen centyr na samiq grad,a v grad Kardzhali sinq zona e obhvanala mnogo po golemi teritorii i plosti ot idealniq centar na grada.I zatova ne sym syglaschen s tozi koito go e izmislil plana za sinq zona na grad Kardzhali i ost poveche tam kydeto ima sinq zona trqbva da e ochertano sys sinq boq,a ne kakto e sega s bqla.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/1/23 14:16

    Хехе качели където има синьо зона блести да паркират вътре дупките и да плащат логично смислене браво. Другия варинт да усвоиш милиони да паркираш синьо зона.Хабер нямате май минималната заплата на България хората работят там къде да сложат цял ден . Или да работи на синьо зона

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/23 14:22

    Карта на загубените.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/23 15:15

    Всеки лев даден за синя зона е харам! Как смеят изобщо да искат пари при това състояние на пътната мрежа в Кърджали!? Нагли ама до дупката!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/23 16:25

    Побъркахте ги хората ейй!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/23 17:44

    Сития не може да разбере положението на гладния. Човек дошъл на работа от селата,колко пари ще получи и колко трябва да отделя за синя зона всеки ден?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/1/23 18:11

    Проста зона

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/1/23 19:33

    Картата на тарикатлъка се казва стикер за инвалид. Що лимозини пак се появиха с инвалидни стикери. Всеки втори. Неграмотните от синята зона дали могат да различат фалшивите.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/1/23 23:15

    Трябва да има 5 паяка и да вдига без никакви колебания неправомерно паркирани коли. Стига с този тарикатлък, научете се да плащате. Щом ние в Северозаподна България плащаме, въпреки, че сме най-бидния регион в ЕС, плащайте и вие! Който има бюджет за автомобил, той трябва да кара такъв. Който няма бюджет, да изпозва градският транспорт и да не задръства града. Всички ваши проблеми ги имаме многокрагно повече в нашият регион. Дупки, кучета, много стари автобуси, окаяни зелени площи, много лоша инфраструктура... Щом ние можеш, трябва да можете и вие!!! Ама вие там сте свикнали да сте тарикати. Искате ред и дисциплина за другите само, но не и за вас самите!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/1/23 09:08

      Кърджали е най-беден в България по всички показатели, но само благодарение на Пловдив е в класацията за по-добро икономическо развитие на Южен централен район.
      Ти си живей в в северозападната кал и дупки заедно с кучетата и плащай за тарикатлъка на местните ви велможи, които прахосват парите ви само за техни си облаги. В Кърджали хората не се чувстват морално отговорни да плащат за тоя дето духа и не предоставя качествени услуги.

      Изтриване
    2. Анонимен27/1/23 10:37

      Ти от Северозапада защо работиш тук в Синята зона ,

      Изтриване
  11. Анонимен27/1/23 09:50

    Беден ?! Може би. Изкушенията го правят, дали да не кажем величав задръстеняк без да го осъзнава . В наличието на сравнително добър обществен превоз предпочита да топи средства за задръстване по тук и там .

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/1/23 11:29

    Някои крадат като за последно но идва видов ден изборите през есента и ще им се каже чао

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.