24rodopi.com/Общество

„Подадох документи, за да ме включат към електропреносната мрежа. Казаха ми да чакам одобрение, някъде до края на януари. До момента съм платила два пъти по 80 лева. Казаха ми, че партидата ще ми струва 450 лева“.

Това разказа за 24rodopi.com Руска Белчева, която месеци наред живя под открито небе на малката си нива край родопското село Гняздово. Жената вече има фургон на имота си, закупен за нея с дарения. Подслон, на сухо, но и на студено заради липсата на ток.

На 9 януари жената направи 62 години.

„В кафенето съм в селото, за да си заредя телефона и малко да се постопля. Благодаря на всички, които ми помогнаха. Сега чакам само Енергото да ме включи и да започна да се топля. Иначе студувам, стоя на тъмно, но поне имам подслон“, сподели жената.

Тя допълни, че се готви да замине да работи в Германия. „Има предложения да гледам възрастни хора или работа в цех“, посочи тя.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/1/23 11:12

    Красин вас чака😂

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/1/23 11:18

    И аз чакам ток от 3 години въпреки, че съм платил на ЕВН цели 300 000 лв!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/1/23 15:08

      Нали от мен ги взе тези пари, какво се хвалиш пред хората сега с мойте пари. :D

      Изтриване
  3. Анонимен9/1/23 11:26

    a toka koi 6te pla6ta

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/1/23 13:24

    Получи безплатен фургон, а сега в Германия ще заминава!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/1/23 16:21

    После вода, после топла храна, после безплатен интернет, после път и снегопочистване до фургона, после кабелна телевизия, после концерт на поляната, .....и хайде в Гервания ! Хитро . Па преди да тръгне може да продаде и фургона, както направи в Айтос !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/1/23 17:54

    ТАЗИ ГОСПОЖА МАЙ Е ОТ ТЕЗИ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/1/23 19:15

    Само за пок.ив плачеше, сега и ток, след това климатик, втори етаж, лятна кухня и така

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/1/23 20:19

    Да беше казала по рано имах един агрегат и го пратих на братята украинци , работеше с Н2О.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/1/23 10:58

    Сега пък се готви да замине в Германия, бързо попива от Кърджалийския манталитет. Евала!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/1/23 19:21

    Хора, още ли не сте разбрали, че тази жена злоупотребява с добротата! Няколко човека писаха в групи за предишни нейни подобни случки. Не и е за първи път. И друг път се е възползвала и така си живее. Как никой не се потруди да разбере истината.....И тези "журналисти"...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.