24rodopi.com/Кърджали

Община Кърджали кани на среща заинтересованите от предстоящото саниране на жилищните блокове.

„Във връзка с публикуваните Насоки за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“, Община Кърджали отправя покана до заинтересовани граждани и сдружения на собственици по Закона за управление на етажната собственост за участие в работна среща, на която ще бъдат представени критериите и изискванията за участие в процедурата“, посочват от Общинска администрация.

Процедурата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ е първи етап от изпълнението на подмярка „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд“ към компонент „НИСКОВЪГЛЕРОДНА ИКОНОМИКА“ на Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ). Нейната основна цел е устойчиво енергийно обновяване на националния сграден фонд от жилищни сгради.

Работната среща ще се проведе на 01.02.2023 г. (сряда) от 17:00 часа в залата на Бизнесинкубатор - Кърджали на адрес: гр. Кърджали, ул. „Отец Паисий“ № 12.

 

Експерт предупреждава: „Неоткриваеми“ собственици на апартаменти и паспортизация ще провалят санирането във „Възрожденци“ – четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/23 13:07

    Как със стиропор се удължава живота на панелка? Трябва да бъдат основно ремонтирани самите заварки на панелните жилища, рано или късно корозират.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/23 13:31

    Да, прав сте, нали затова се прави и енергийното обследване? Няма да е само саниране, и завраките ще се ремонтират.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/23 14:06

      Къде до сега в България при санирането са презаварявали?

      Изтриване
    2. Анонимен31/1/23 17:35

      Не заблуждавайте хората. Енергийното обследване няма нищо общо със "заварките".

      Изтриване
  3. Анонимен31/1/23 15:22

    Аз такива заварки не съм видял да се прави.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/23 16:48

      Няма и да видим. Дойдоха някакви пишман строители, оставиха си ръцете, фирмите си взеха парите и с това приключи санирането.

      Изтриване
  4. Анонимен31/1/23 19:04

    Ами господа граждани на една кифла, Вие да не сте квартиранти във Възрожденци.Стягайте си коланите ,запретнете си ръкавити и си ремонтирайте жилището си.На село ремонтите се правят от собствениците си.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.