24rodopi.com/Общество

От няколко години Джунейт Шефкет е на свобода. Според роднини, младият мъж, излежал присъда за двойно убийство, е заминал за Англия, където да учи медицина.

Припомняме, че още като ученик кърджалиецът уби собствената си майка и невръстното си братче. Престъплението бе извършено на 21-ви срещу 22-ри януари 2011 година.

Джунейт излезе предсрочно от затвора след присъда от 7 години и 4 месеца.

Кой е „изтеглил“ момчето на Острова и как се е издържал там - четете единствено в новия брой на „Родопи voice“!

На снимката: Джунейт на влизане в съда и вече на свобода

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/23 09:10

    Братоубиец. Майцеубиец. Грозник.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/1/23 10:09

    2015 беше освободен!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/1/23 10:38

    Да му е... живота на този убиец дано някой от острова да го изнасили докато умре като умре аз ще му се насера на гроба и да е... клетките на мозъка ти ако имаш мозък мръсен помияр!!! Смърт за теб и за тези като тебе!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/1/23 23:12

      Я си дай Фейсбука или номер ,ако имаш такъв

      Изтриване
    2. Анонимен31/1/23 12:22

      Ти не се занимавай, ти си го дай, аз ще те намеря, щом си толкова бабайигит. ;)

      Изтриване
    3. Анонимен31/1/23 17:59

      Неграмотният ти коментар по-горе явно ме е подвел,че ти си гангстера на града ,но явно съм се оказал неправ.Не си губи времето, заплашвайки,когото и да е било онлайн.Замисли се дали изобщо има смисъл.А относно момчето,почти всичко написано в тази статия е чиста и проста измислица.Лесно може да бъде потвърдено.

      Изтриване
  4. Анонимен30/1/23 11:08

    Убиеца е бащата.Той само прикрива,защото е малолетен.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/23 13:11

    Nie zanimawajte chorata s neszto,za koeto blizkite bicha iskali da zabrawiat.Nie piszete gluposti po poriczka.Onowa koeto e ważno e kraj Was,korupcjata w organite na progniwasztata dirżawna maszyna,na wsiaka kraczka partijnata protekcja na onezi koito dokaracha stranata do towa sistojjanie,bez nikakwa otgowornost i za niszto od 30 godini,potirsete smetka na tiach ,potinali w ocholstwo , za swoeto spokojstwie Wi nareżdat da piszete s cel da wseete strach sred Was i nesigurnost za utresznia den,za da ne se interesuwate ot bedata kojata pritiska wseki kojto ne e chranilka.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/1/23 13:20

      Бе кде намесваш партиите, корупцията и всички останали тъпотии? Те са друга тема. В случая как мое да пишеш, че близките искали да забравят. Кого да забравят бе, убитите майка и дете ли? Според теб не явно не са заслужавали да ивеят, камо ли пък да бъдат запомнени, ей там нали ги погребаха преди сума години, да гният в гробовете си все едно не са съществували. Тази жена е родила и сина, който не се посвени да посегне на живота й, както и да малкото си братче. Откъде накъде трябав да бъде забравено това? Само защото лежа няколко години в затвора дайте да забравим, така ли? Ти не си човек, а бетер хайванин.

      Изтриване
  6. Анонимен30/1/23 14:39

    Убиеца е друг, убийството е заради изневярата на майката!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/1/23 15:50

    Синът убива собствената си майка и сестра. 1-ви вариант: Майката имала твърде високи очаквания от него, и той детето въпреки че дава максимума от себе си, пак не можело да и угоди. И ако това продължило с години, като се има в предвид, че детото е още малко и не е изградил характер и ако е психически нестабилен и точно във възрастта на пубертета, може да му е причерняло и ги е убил с цел слагане на край на мъките. (И как е успял и как не му е затихнала тази ярост не знам) И в разгара да убие и малкото си сестриче за заличаване на очевидец или ако имало и завист към нея, ако винаги са му давали нея за пример. Но в такъв случай къде е ролята на бащата и къде се губи той в цялата картина. 2-ри вариант: Убийство заради изневяра. Ако бащата е разкрил някаква изневяра и е бил комплексиран егоист и си е казал "- Как пък ще ми се случи такова нещо на мен, доктор с толкова висок статут и ще се подиграва с достойнството ми" и да е бил извършителя той, което не ми се вярва защото в такъв случай човека излиза че е пълен психопат. По принцип не е хубаво да се разсъждава след покоините, а и на доктора си му е негов син и може да си го експлоатира както той си иска, но аз искам да има справедливост и който е виновен той да отиде в затвора. А не бащата да е виновен и после дедето да обира пишкира. Пък и в такъв случай толкова ли е нямало сигурни и достоверни улики да се разбере кой истинският извършител на деянието.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/1/23 16:11

      Бойко беше Гл. Секретар на МВР ! Т може да знае !!!!

      Изтриване
  8. Анонимен30/1/23 17:09

    В Англия убийци не могат да изучават медицина.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/23 09:32

      Вече стажува за твое съжаление.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.