24rodopi.com/Политика/Коментари

Ще се престраши ли Вежди Рашидов да се кандидатира за депутат в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район?

Бойко Борисов пак да си го спусне като парашутист на избираемо място в Пловдив, но и важният турчин да помогне на ГЕРБ за увеличаване на изборния бой на партията с няколко хиляди гласа, че този ръст да стигне за един депутатски мандат там, където Рашидов е удостоен с призванието „Почетен гражданин“.

--

Доган може да си има отворен портал за телепатична информация от общността, ама не може да си представи какви светли послания за партията ще получи, ако номинационната кампания за попадане в кандидатската листа на ДПС започне от най-най-най-ниско ниво. Т.е., да си кажат думата онези, които от юни 1990 година само за ДПС гласуват, ама тях досега никой за нищо не ги е питал.

Ако Ахмед Доган забрани практиката „Колега, предложи и мен за депутат“ и отсече: Този път искам дори в последното наше село да има събрание за посочване на най-достойните за вписване в листите…

Доган има една мечта - най-сетне неговите хора да спечелят 430 000 гласа. Не е лошо, ама от последното село трябва да се тръгне.

Както казва Реджеп Тайип Ердоган: Най-важните са хората ни в селата!

--

На снимката са Бойко Борисов и бивши депесари, 90 на сто изхвърлени. Кадърът е послание към турците и помаците – ние сме Бойко Борисов и членове на сдружение „Ден“, гласувайте за ГЕРБ!

Лидерът па партията обещава присъствие на 6-7 мюсюлмани във властта, ако ГЕРБ дойде на власт!

Днес снимката, под която в първите дни на март 2021 г. беше написано "Хайде да е на хаир споразумението между Гражданско сдружение "ДЕН" и ПП "ГЕРБ" за съвместно участие на парламентарните избопи за 45-то НС", става актуална политическа новина, ако на мястото на Борисов се турне Кирил Петков. Групата от неслучилия се „Ден“ вече се вижда с Кирил Петков, лидер на „Продължаваме промяната“. Първата среща беше през ноември м. г., после в Кърджали, и т. н.

Не, не си мислете, че Кирил Петков ще постави на първо място в листата на „Продължаваме промяната“ в Кърджали изгонен депесар с турско име, който влиза в джамия на Байрам!

--

Това са анонсите на януарския поглед към изборния 2 април.

Отговори и истини за случващото се в партиите - в петък, събота и неделя  само в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/1/23 08:36

    4 години никакви ги няма, а после ще обикялат за гласове. Ай с******!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/1/23 09:04

    За тези които може малко да разсъждават ,навярно вече са разбрали че листите на ГЕРБ се редят в сараите ,там е човека който предлага 50 процента от депутатите на Меси

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/1/23 11:25

      А на КОкорчовците и Кирчовци от Козяк 16 ли ги редят

      Изтриване
  3. Анонимен26/1/23 09:17

    Със "старите муцуни" на нови избори.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/1/23 09:42

    ако има наивници че вежди рашидов ще донесе гласове на герб или дпс в кърджали жестоко се лъже.него в този регион не го обичат.самият той най много се обича и нищо друго

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/1/23 09:48

    Не е по малко важно за Кърджалийско водача на БСП.Хората в този край са лявомислещи! Не узряването на ръководния субективен фактор на областно ниво за турско име начело рано или късно ще дойде на дневен ред.Без турски, помашки и цигански гласове БСП е обречена! Тя час по скоро трябва да излезе от това да бъде партия само на етническите българи, закъснява с обединяващите стъпки. НЯМА ДА Е ЕКСТРВАГАНТНО, а обективна необходимост за ЕДИНЕНИЕ на всички части на българската нация! Турците и те са чеда на майка България!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/1/23 11:00

    Автентично турско име и в листата Ахмед Хасан Сюлейман, а не пишман, кармакаръшък,изкуствен човек, 09.48 може би ще се съгласиш, благодаря!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/1/23 20:32

    ТОЗИ ПЪТ "БСП" ЩЕ СПЕЧЕЛИ МНОГО ДЕПУТАТИ. САМО БСП НАСТОЯВАШЕ ЗА МИН. ЗАПЛАТА 850лв.Помислете за кого ще гласувате

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/1/23 09:50

    Ако всички гласуват ще ги изметем. Те разчитат хората да не гласуват масово, и редовните им гласоподаватели с малко гласове да ги закотвят във властта.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.