24rodopi.com/Коментари/Политика

Може ли да си купиш втора диплома за висше образование;

да украсиш заплатаджийския си период с гръмки наименования на службите-хранилки, до които си изпълзявал;

да си издействаш плакет „почетен преподавател“ на закритото училище в Мъкмъл или съседното село;

някое читалище да ти даде тапия или друго удостоверение, че си най-прогресивния кърджалиец;

че и кварталният магазинер да ти връчи бележка, че си „баткото с безплатните близалки“ и т. н., и т. н. всевъзможно купени награди и пълнеж за автобиография!?

А това, че не си създал и две работни места, и, че на две магарета сламата не можеш да разделиш, да обясняваш с времето за професионално и кариерно развитие!?

И може ли това „перфектно“ CV да ти гарантира път към избираемо място в кандидат-депутатска листа?

 --

Може да станеш вървежен покрай себеподобни, но няма как да излъжеш Ахмед Доган, че с покупка, бартер, навеждане и прочие стари по нашите земи похвати и нови джендърски добавки за изписването на нещо със запетайка след името, и то временно, се става лидер.

Вярно е, че човек не се ражда лидер, а става такъв.

Става, ама не с пълнене на CV като кошница в хипермаркет. Или пък в дружинка с близнаци-кариеристи: Ти на мене, аз на тебе!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/1/23 10:52

    Знае се, че истините, които ни заобикалят, не винаги са приятни и еднолинейни, както се знае също, че истинският поет никога не е бягал от тях.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/23 11:11

    Всеки дебют е последен, биха казали по-старите и по-мъдрите от нас и… кое не е така? А дебютен албум на Сърмата Хари & Coptor Mix очакваме вече второ десетилетие.
    Културно наследство на българския хардкор-суинг-реге-рокендрол "is back in style” с едноименна антология от 13 песни....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/23 12:58

    Ако улучиш точния момент да постваш ,че подкрепяш военния преврат в Турция и веднага те правят Дупетат

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/1/23 14:34

    Може от да не може, аз сега ще си взема тапия за екскурзовод с любезното съдействие на Америка за България.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/1/23 17:15

    Както се говори преди години мизата за да ставаш депутат е била голяма но сега за 3-4 месеца никой не е искал да плаща

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/1/23 20:24

    Prodavam SV po koyto dase siobrazyavat.Govorya seriozno.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/1/23 07:06

    Я речел, я мармалад. Важното е чинията да не е празна.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/2/23 11:02

    Родопи, защо се учудвате дали може или неможе .Ами 90 процента от ръководзствата на дпс в общините са такива като този .Дори доганът не знае ,кой, кой ,стига да има калабалък за избори ,нищо че са с дипломи от книжарница ,от читалище или от хоремаг.Важното върхушката на дпс да разпределя порциите по междуси е не колко си грамотен и сколко и какви дипломи имаш

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.