24rodopi.com/Регион

Около 60 дни работа по график и сцената на бъдещия амфитеатър в Джебел вече се издига в центъра на града. 

С други думи - до пролетта Джебел ще има едно от най-модерните съоръжения за концерти, спектакли и официални събития от всякакво естество.

Припомняме, че амфитеатърът ще бъде на 6 нива, с места за 500 зрители. Те ще са покрити с метална конструкция – тип пергола. Сцената ще е от стоманобетонова конструкция. Фасадното решение е с декоративни окачени панели от еталбонд, наподобяващи дърво. Цоклите и подът на сградата ще бъдат изпълнени от светла гранитна настилка. За покривната конструкция е предвидено да се монтира стъклена пирамида за естествено осветяване на сцената. Тя ще бъде оборудвана с модерна аудио визуална техника – акустично озвучаване, екран за прожекции, проектор и интерактивно осветление.

Изцяло с изграждането на амфитеатъра ще се промени визията на площад „19 май“, като ще се предаде завършен вид и на концепцията за благоустрояване на двете зони за отдих в съседство - площада и парка.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/2/23 14:20

    Иде ми да запея и да се зарея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/2/23 07:45

      За да си набавим храна и течности, са нужни финансови средства, за да дишаме, те не са необходими. Въздухът е безплатен, ние го получаваме даром от природата, той е неизчерпаем. Затова може би не го оценяваме напълно.

      Изтриване
    2. Анонимен5/2/23 16:10

      Това вече не е така. В ЕС се таксува и въздухът /справка : Данък въглероден отпечатък!/

      Изтриване
  2. Анонимен4/2/23 14:23

    има катаджии на разклона за с.Купците, внимавайте. Носят си касовите апарати.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/2/23 08:45

    Браво на кмета на Джебел,преобрази този град за година.А не като Кърджали, разруха .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/2/23 09:18

    Хляб и зрелища.Така е било и така ще си продължи.Няма значение че в Хасково доматите са 2.50 лв,а при нас 5.лева.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/23 11:58

    Г-н Кмет след като оправиш Джебел, ела в Кърджали, молим ти се!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/2/23 15:37

    КАКВО СТАНА С ТОМБОЛАТА НА НОВА ГОДИНА, НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НА КОГО СЕ ПАДНАХА ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ??????!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/2/23 23:12

    Стига с тези еднообразни коментари от 2 години само чета ела в Кърджали, ела в Кърджали като песен на D2 ела на Марс. :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.