24rodopi.com/Спорт

„Сините от Кърджали“ загубиха като гости от третия в класирането в Първа лига и заемат 7-мо място във временното класиране след изиграването на първия мач от 21-вия кръг.

„ЦСКА 1948“ и „Арда“ показаха мъжка битка в търсене на ценни точки на стадиона в Бистрица при много силен вятър. Калкулация – 1 червен и 7 жълти картона, и само 1 гол.

Попадението дойде в 70-ата минута, когато дългучът Елитон от Бразилия бе оставен от кърджалийската отбрана да вкара с глава.

В 49-ата минута „Сините от Кърджали“ се порадваха след отбелязан гол от Алекс Петков, който бе отменен след намесата на ВАР (видео асистент рефер) при ситуация на така нар. „тънка засада“.

В 85-ата минута от игра бе изгонен играчът на домакините Даскалов, но времето не стигна за изравнителен гол.

"Нямахме късмет", коментира след мача наставникът на "Арда" Александър Тунчев.

На снимката: Гол за "Арда", но не така мисли "видео реферът"

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/2/23 22:32

    Мутрите казват в БГ. БФС, исъдийската, мафиотите те казват в бг вар за какво е.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/2/23 08:15

    Арда игра добре и не заслужаваше да загуби.Съдията подпираше домакините много интелигентно, в началото на мача даде 2 картона за Арда, а тоя Даскалов от ЦСКА го търпя почти цял мач и го изгони чак в 86 минута.Цонев и Ковачев ги наритаха и им скъсаха фанелките, нищо, само фал без картони.За ВАР няма смисъл от коментар, то е ясно.Изобщо съдийте толерират софийските отбори и Лудогорец.Арда трябва да им го върне на ЦСКА-Цифри в мача за купата.Само Арда!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/2/23 11:33

    Абе защо е създадена държава от това крадливо племе наречено българин. Само лоши неща се чуват за това племе.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/2/23 14:55

    Картони за нищо.Реян трябваше да бъде изгонен час по рано.Ако начертаеш линиите на засада една стотна по рано,редовен гол за Арда.Още от началото си пролича,че няма да ни позволят да вземем нещо от този мач.Ако не бяха отбелязали гол,щеше да им даде дузпа в края.В крайна сметка нищо фатално не се е случило.Дано им го върнем тъпкано за купата.Само АРДА!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.