24rodopi.com/Криминале

Ходжа, който обикаля страната и срещу заплащане разваля магии, прави такива и „лекува“, имал неприятна среща с полицаи в Кърджали след оплакване на млад мъж за извършено насилие в хотелска стая. Последният поискал помощ от органите на реда с окървавено лице. Твърдял, че е бит от ходжата А.

Между двамата възникнал спор, който прераснал в размяна на удари, става ясно от обясненията им за случилото се. Инцидентът е от миналата седмица.

Полицаите са съставили предупредителни протоколи на двамата, които обещали повече да не допускат помежду им срещи, които може да възбудят нездравословни емоции.

Ходжата-„лечител“ в последните дни е имал приемни дни в Кърджали, Стара Загора и Раднево.

В последната година Районната прокуратура в Кърджали се е ангажирала с 42 преписки за домашно насилие и заплахи за убийство.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/2/23 19:59

    Кой е тоя ходжа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/2/23 19:59

    Ходжата педал се скарал с любовника си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/2/23 20:06

    Що за будали вярват на те зи мошенници.😂😂😂

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/2/23 20:18

    Ходжа памак шарлататанин комарджи алейдин ли е

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/2/23 22:25

    Че и приемни дни 😂😂😂
    За балъци и каръци …
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/2/23 08:02

    Тоя Циганин Адем ходжа от с.ръжево конаре Пловдивско и в Кърджали ли взе да идва и да върши простотий.само че да уточня на редакцията той не е на 43 г.а над 60 годишен.аз съм го гледала по Тв

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/2/23 10:52

    На мен моя колежка ми каза че става въпрос за някъв нисък дебелак който едвам ходи по пътя Адем ходжа от пловдивско село .то това е случай отпреди 2 седмици та и повече дори..а не Алейдин Тахиров. За Алейдин съм чувала добри отзиви.мога да докажа

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/2/23 12:17

    Майка ми работи в този хотел на центъра като камериерка където е станало това преди 15.20 дни с тоя дебел пенсионер Пловдивски циганин.измамник Адем ходжа. .и заплашвал клиента си с пистолет от Джебел.тоя пловдивски мангал и в Кърджали дойдоха.Не ли ви омръзна да пишете и да подозират нашия родопчанин Алейдин.

    ОтговорИзтриване
  9. Нурхан кварталния24/2/23 13:00

    Пия си водката и се правя на каубой

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/2/23 18:53

    Нашият кара жоджа в с. Поточница е по добър още като го видиш поръчваш водка. НАЗДРАВЕ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.