24rodopi.com/Регион

Над 4100 броя спално бельо дари на пункта в Черноочене фирма „Азартрейд“, с шивашки цех в село Габрово, в помощ на пострадалите при земетресенията в Турция.

Днес поредните непарични дарения потеглиха към събирателния пункт. Те се приемат в сградата на централната джамия в село Черноочене. Организира се от Община Черноочене, кметствата, джамийските настоятелства в района и общинската структура на Движението за права и свободи.

Съпричастни и солидарни сме с мъката на хората, загубили близките си и домовете си, заяви кметът Айдън Осман.

Дарителската кампания на територията на община Черноочене продължава. Десетки граждани протегнаха ръце и се отзовават на призивите.

Само за два дни клуб „Щастливи с нас“ на БМЧК към Средно училище „Христо Смирненски“ село Черноочене, с подкрепата на Общинската организация на Българският червен кръст, успяха да наберат средства в размер на 9 544, 92 лв. за националната кампания на БЧК за пострадалите от опустошителните земетресения. Във финансовата кампания се включиха родителите, учениците и учителите на децата от средното училище, както и граждани от село Черноочене.

Според възможностите си хората могат да направят материални или нематериални дарения и чрез кметовете на населените места.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/23 19:57

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/23 20:03

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/23 20:03

    Ферхат Ферхат какво е дарил,защо се ослушва,знае да получава по проекти пари.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.