24rodopi.com/Кърджали

Започна асфалтирането на част от изкопаните участъци заради Водния цикъл в централната част на Кърджали.

„За финал целия район е без вода днес. Оказва се, че изпълнителите на проекта са свързали тръбите с погрешния кран. Искрено се надяваме да приключват по-скоро, че немарливото и некадърно изпълнение ни дойде до гуша“, споделя читател на 24rodopi.com.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/23 13:39

    Това е нищо, навярно на някои места са свързали към питейната вода и обратната канализация Какво да се прави ,толкова могат

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/23 17:22

      😄😄😄😄😄 мани бега баце по некадърна и аматьорска работа не съм виждал заеби то може то бива ама това е върхът на хидро инжинерството тъп, по тъп ,най тъп,Вдлъбнат е няма такова чудо

      Изтриване
  2. Анонимен8/2/23 13:46

    Нормално е фирма НАР!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/23 14:12

    Когато се избира най евтината фирма изпълнител такова ще е

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/23 14:12

    Одеве влязох да се къпя намаше вода, сега гледам че вече е дошла!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/23 16:22

      Ароматизирана ли е

      Изтриване
    2. Анонимен8/2/23 20:59

      Не но, гледам сапуна нещо не се пени. :D

      Изтриване
  5. Анонимен8/2/23 15:16

    Стига с кърпежи, трябва цялостно асфалтиране! Бул. Беломорски кога ще се асфалтира, някой да излезе и да каже. Уж след приключване на канализацията щеше да се асфалтира цялостно, какво стана сега пак кърпежи! До кога?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/23 16:46

    Следващият път след аварията като я пуснат ще потече топла. На луди на направиха с този прословут воден цикъл. За работата да не говорим, но иначе си прибраха големите пари. Не стига на това ами вдигнаха и цената на питейната вода. Те авариите тепърва ще започнат да стават. Едни и същи управници във ВиК Кърджали ама файда няма от тях. Важен е девиза работа-ремонт,работа- ремонт,работа-ремонт. Нали така ни агитираха преди време.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/23 17:27

      Браво Георги

      Изтриване
    2. Анонимен8/2/23 20:08

      От злоба чак ти изкачат очите. Ако не беше това управление във ВиК щеше да видиш вода на Мук. Истината е, че ако местното ВиК не им диша във вратовете и контролира нещата щяха да бъда зле на мах. Разходи се до Стара Загора и Смолян да видиш за какво става въпрос там.
      Интересно защо си мълчал 2014 година, когато във ВиК Кърджали имаше друго ръководство и от чешмите течеше кал, а кърджалийци изпиха една разложена крава побутвана с прътове и посочвана с хлорна вар по разпореждане на "великата" инженерка.

      Изтриване
  7. Анонимен8/2/23 17:01

    Изпълнителя е Софийска фирма

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/23 17:44

    Няма контрол, всичко е на самотек и усвояване по наръчника на ГЕРБ и ДПС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/23 18:19

    Човека най малко е на 65 години,на тази възраст на такава тежка работа!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/23 20:03

    Един км трасе повече от три месеца затворен това да беше в София за седмица беше приключен

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/2/23 11:15

    Те в Момчилград бяха асфалтирали дърветата плътно до стъблата.Добре,че читателите дадоха идея да се остави метър на метър място с градински бордюри та спасиха положението,срама беше голям.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.