24rodopi.com/Криминале

Две досъдебни производства са образувани в РУ-Кърджали за причинена смърт на гръбначни животни, съобщиха от полицията.

На 6 февруари около 16,30 часа на сметището в село Вишеград било намерено мъртво куче. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед.

Същия ден около 13 часа на улица в Кърджали са били открити три мъртви кучета. Извършен е оглед на мястото на произшествието.

Разследванията са по чл.325б, ал.1 от Наказателния кодекс за противозаконно причиняване на смърт на гръбначни животни. Работата по случаите продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващи полицаи в РУ-Кърджали.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/23 11:39

    köpeni ******m

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/23 11:59

    Когато общината не взема мерки, това може да се очаква от хората, въпреки, че не одобрявам убиването.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/23 14:03

    Всичко Мара втасала, че до маститите опряхме.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/23 14:03

    мръсници

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/23 14:16

    Трепиииии на ред който и да си ти това е спасението от тая напаст ако някой или някоя кучкар(ка) много знае светни ги и тях ай сиктир с тия ваши кучета хора мрът като мухи никой дума не отронва виж за шибаните кучета вой до небесата криво разбран свят като ви е толкоз мъчно за тях прибирайте ги по къщите си аз не желая детето ми да се стресира нон стоп от вашите кучета като никой не взема мерки това ще е начинът саморазправа или може би да чакаме да ни изядът ааа айде стига толкова толерантност нас пита ли ни някой как се придвижваме в градът със страх защото зад всеки ъгъл дебне по един такъв пес и напада без причина защото такива като кучезащитниците ги хранят по улиците и те припознават междоблоковите пространства като своя територия и нападат всеки и всичко айдеее у лево стига вече писна ни това е ще се саморазправяме щом не взема никой мерки ще ги тремеп и точка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/2/23 15:32

      Отвращавам се от същества като теб! Дано теб те утрепят, жалко същество.

      Изтриване
    2. Анонимен7/2/23 15:37

      Изрод!

      Изтриване
    3. Анонимен7/2/23 16:51

      Много точен коментар.Браво

      Изтриване
    4. Анонимен7/2/23 17:21

      Пожелавам ти да те нахапят теб

      Изтриване
    5. Анонимен7/2/23 17:38

      Едни и същи мастиии се занимават в града с тези кучета. Като са ви толкова “милички” там си ги прибирайте - апартаментите , къщите. Не е нужно хората особено възрастните и малките дечица или семействата, които си разхождат техните домашни любимци да се страхуват от тези улични злобни песове.

      Изтриване
  6. Анонимен7/2/23 14:24

    Господ ще ги накаже

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/2/23 17:18

      Не споменавай на празно името Господне 🙂 Кой ,Кога ,Как ,Защо и За какво ще накаже той ще прецени дали теб или мен той ще реши 🙂

      Изтриване
  7. Анонимен7/2/23 17:13

    Аз пък се отвращавам от душевно болни като теб като са ти мили защо бе ги прибереш у дома или ги прибери в някой деор и се грижи за тях значи на теб ти харесва да се разхождат бездомници по улиците на Градът да лаят по всеки минувач да хапят и стресират деца и старци да разнасят болести на вред но въпреки това заштитаваш кучетата така ли еее значи нямам какво да си кажа с теб на различни мнения сме но щом ба теб ти харесва или ги вземай и се грижи подобаващо за тях или ако трябва да избирам а то явно се налага да избирам ще избера Хората кучетата не са ми приоритет и щом нито вие каро защитници на кучетата нито община или който и да е друг иска да им помогне еее тогава ще вземем нещата в свои ръце това е и да обиждаш и да кълнеш все тая щом трябва да се направи ще се направи щом друг изход до сега толкоз години не намерихте ТОЧНО ВИЕ Пишман Кучезащитници значи друг избор не ни остава аз ще защитя човека ,детето ,жената или както искаш го кажи пред кучето това е харесва ти не харесва

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/2/23 19:01

    ОЛЕЕ ЧУДО ГОЛЯМО МАЛЕЕЕЕ КУЧЕТА УМРЕЛИ И СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ БЕЗ ТЯХ КАТО ГЛЕДАМ НА БЕЗДОМНИТЕ ХОРА МНОГО ПОМАГАТЕ БАХТИ И КУЧЕТАТА ДА МРЪТ ТО ИМА МНОГОО ОЩЕ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/2/23 19:21

      Абсолтно съгласен съм с теб 19:01 подкрепям те

      Изтриване
  9. Анонимен8/2/23 00:45

    А КУЧЕТО ПРЕД 13 БЛ КОЕТО ХАПЕ ВСЕКИ ДЕН НЕВИННИ ХОРА КАКВО ДА ГО ПРАВИМ ИДВАТ ПИЯНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНСКАТА ФИРМА ПОГАЛЯТ ГО И СИ ОТИВАТ

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/2/23 13:31

    Пред кауфланд празното поле дет паркират бусове и автобуси днес видях умряла котка но не зная дали и тя е жертва на отрова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/23 15:02

      Вземи я занеси за утопсия 13:31 мооже и да е пострадала от нападение на извънземни знае ли се 🙂

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.