24rodopi.com/Темата+

Кандидатите за водачи на МПС, които са си платили за шофьорска книжка извън правилата, се обличали със специална риза, оборудвана с технически средства, така че верните отговори да бъдат диктувани на изпитвания.

Това разкрива главен инспектор Радослав Узунов, началник сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в Областната дирекция на МВР, цитиран от държавната информационна агенция.

Както първи 24rodopi.com писа тази сутрин, корупционна схема при провеждане на изпити за издаване на свидетелства за правоуправление на моторни превозни средства е разкрита при съвместна операция в Кърджали.

Преди самия изпит всички явяващи преминавали през детекторна рамка, която индикира за наличие на непозволени предмети. Въпреки това кандидатите са допускани.

Припомняме, че в рамките на проведената операция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в Кърджали и сектор „Борба с организирана престъпност“ в Хасково, по Закона за МВР днес са задържани двама за срок от 24 часа. Единият от тях е служител на отдел „Автомобилна администрация“ в Кърджали. Другият е автоинструктор, който се явявал посредник.

Снети са обяснения от осем свидетели.

Колко богат се става по този начин? Какви шофьори са "шофьорите" по тази схема? – четете по-късно само в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/2/23 20:53

    Да бе жилетки, всичко се прави софтуерно.

    ОтговорИзтриване
  2. Тези проклети и тъпи листовки никоййййй не може да ги реши..включително и уж уж уж професионалните шофьори....тези държавни Калинкииииииии които са измислили тези изпитни въпроси сами да седнат да ги решат....но тези държавни Калинкииии може спокойно да си купят книжките в сравнение с болното,чумавото стадо макаци

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/2/23 21:41

    Кажете кой е?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/2/23 21:49

    Има камера на монитора срещу тебе,на тавана,в отделна клетка си,сваляш якето,оставяш в отделен шкаф телефон, часовник, колан, ключове,преминаващ през детектор,дори и да помръднеш получаваш забележка, малко е трудно с тези жилетки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/23 07:21

      ти от къде знаеш че е трудно да не си един от онези които са си платили за книжка аааа 😉😉😉😉

      Изтриване
    2. Анонимен21/2/23 09:14

      Пише че са си затваряли очите сиреч виждали са нарушението ама е бил платилия

      Изтриване
  5. Анонимен21/2/23 09:15

    Ахх Бисереее бисерее

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/2/23 09:49

    Mnogo e elementarno ne e trudno koito si e platil kato mene Go znae

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/2/23 10:42

    аман от топачи

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/23 12:29

    Бисереееее, в Джебел как ще ги гледаш в очите бе гюлюм. Хубаво е да се взима, ама идва ден и да се плаща. Тия апартаменти, имоти и коли с какво ги купи бе ахмак.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/23 20:41

      Ти да не си взел тъй книжка че знаеш бе кой е бе сульо

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.