24rodopi.com/Общество

Комплексната автотехническа експертиза е готова, страните са запознати с нея, всички свидетели са изслушани, делото за смъртта на 6-годишното детенце при тежката катастрофа край Загорско, върви към финал.

Поредното заседание в Окръжния съд в Кърджали е насрочено за 21 февруари. Към момента няма постъпили искания за отлагане, научи 24rodopi.com.

Обвиняеми по него са политикът Лютви Местан и Юсеин Ахмед, чиито автомобили се сблъскаха на главния път Кърджали-„Маказа“.

Автомобилът на Местан е заел правилната лента преди завиването от разклона за Загорско. Колата „БМВ“ на семейство Ахмед се е движила със скорост 141,8 километра в час. Тези два акцента в комплексната автотехническа експертиза, трета поред, за тежката катастрофа, при която загина 6-месечно бебе, цитира Лютви Местан пред съда в Кърджали при предишното заседание, което бе отложено.

Тежката катастрофа стана през април 2019 година.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/2/23 09:28

    Как представят нещата, безсрамници. Как спите спокойно, така ли си измивате съвестта. Вярвам, че Има възмездие, което те настига рано или късно

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/2/23 10:51

      Да не си бил на катастрофата, че коментираш по този начин. Аз видях колата след катастрофата и да ти кажа бмв то наистина би трябвало да е управлявано с висока скорост, че да е ударило фолсвахена топно от тази страна. Не на високите скорости! Не на убийците на пътя!

      Изтриване
  2. zaferiyus20/2/23 10:31

    Къде сте се забързали.
    То има още апелативен и върховен съд, има и Страсбург.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/2/23 12:50

    Спокойно, яваш, яваш, за къде сте се забързали, то вече връщане назад няма?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/2/23 13:14

    ДО КОГА БЕ Т.НАР.СЪДИИ ЩЕ ШИКАЛКАВИТЕ.ЩЕ ДОКАРАМЕ АХМЕТ ИЛИ ИВАН ОТ МАХАЛАТА ДА ВИ КАЖЕ КОЙ Е ВИНОВЕН.ОТ ВТОРОСТЕПЕНЕН ПЪТ ИЗЛИЗА МЕСТАН ПАВЕЛ ВЪЪВ ПЪРВОСТЕПЕНЕН.ТОВА Е .КРАЙ.АКО ЩЕ И С 300 КМ.ДА КАРА ВОДАЧА ПО ГРАВНИЯ ПЪТ МЕСТАН Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗЛЕЗЕ КОГАТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛОБЛЕМНО.ДОТОГАВА ЩЕ ЧАКА 10-20 МИН.ЕДИН ДЕН ИЛИ ЧАС. НАГЪЛ КАКТО Е БИЛ ВИНАГИ И В ЖИВОТА ТОЗИ ПРОПАДНАЛ НЕ КАТО ПОЛИТИК А КАТО Ч О В Е К.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/2/23 20:58

      Ne si prav.Jalkoo no bashtata e ubietsa na svoyata rojba.

      Изтриване
    2. Анонимен21/2/23 09:05

      прав е от части ти също не си прав

      Изтриване
  5. Анонимен20/2/23 14:46

    Според мен хронолигически погледнато шофьора на BMW-то първи е нарушил закона и по-продължително го нарушава карайки със 150 км/ч. То затова ги има тези ограничения, защото някой льохман като Бостан може да ти излезе на пътя. Той може да не го е видял, или да го е видял и предположил че кара в ограничението от 50/90 км/ч. Но Местан ако не беше му излязъл на пътя, той щеше да си мине и нямаше да има катастрофа. Но ако човекът с X5-та караше в ограниченията, той можеше да спре без да се удари в него. Ето затова се бави делото. И аз вече не знам кой е виновен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/2/23 09:05

      затова и двамата са подсъдими но и ДВАМАТА

      Изтриване
  6. Анонимен20/2/23 16:11

    Horata izgubiha veche doverie na pravosadieto

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/2/23 17:52

    Zatvor za Mestancho- globa za bmw-to za previshena skorost-Vsichko drugo e dalavera. Znak STOP e za vsichki-daze i za polititsi i bivshi pishman polititsi. Kakvo e nakazanieto v EU ako ne se spre na STOP. Kogato ne se spre na STOP ili DUR na turski vinagi ima tezki posledstvia ili smart kakto e v sluchaya.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/2/23 20:19

    НЕ ЗАЩИТАВАМ НИКОЙ НО ДА ТЕ УДАРЯТ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ СИ НА ГЛАВНИЯ ПЪТ НЯКАКСИ НЕ ОТ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е СРЯЛ НА СТОПА ИЛИ НЕ ТОЙ НЕ ГО Е УДАРИЛ ВЪВ СТРАНИ А ПОЧТИ ЧЕЛНО И ТО В ДРУГАТА ЛЕНТА НЯКАКСИ НЕ МУ Е ВИНОВЕ НИКОЙ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/2/23 23:57

    Nyama zakoni nyama red batee. Edin na stop ne spira drug na sfetofar treti na peshehodna.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/2/23 11:33

    D a se spazvat pravilata za dvijenie.Nikoy ne e bogopomazan .Spazvayte ogranicenijata.Taka darjavame jivot i spasjavame hora.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.