24rodopi.com/Общество

Улица „Райко Жинзифов“ във „Възрожденци“ е една от най-натоварените сутрин и в късния следобед. Родители водят и прибират най-малките в училище „Славейков“. Обаче…

„Тази сутрин имаше полицаи. Не позволяваха на никого да спира и да заведе детето до входа. Днес само предупреждавали, от утре щели да глобяват. Причината била в сигнали, подадени заради спиращите автомобили“, разказва за 24rodopi.com родител на третокласник.

„Сигналите са вероятно от собственици на строителни фирми, чиито камиони сноват постоянно по улицата, както и търговски бусове. Не могат да минат, задръствала се улицата. Добре, всичко е застроено наоколо. Няма места за паркиране, просто няма. На родителите им отнема около три минути да заведат децата до входа и да потеглят, толкова ли е проблем това? Защо от КАТ не поставят табели, че престоят е позволен в рамките на 7:30-8:15 часа сутрин и 16,30-17 часа в късния следобед. Когато хората водят и вземат децата си? Толкова ли е сложно? След това да глобяват. Или камионите и строежите са важни, а не най-малките ученици. Които сега трябва да скачат на улицата с раниците си и да припкат до входа, защото родителите не бива да спрат. Докога с безумията в интерес на определени кръгове?“, пита родител в писмо до редакцията ни.

На снимката: Месеци наред улицата бе разкопана, а хаосът пълен

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/23 10:19

    Строители кога ще глобяват да каже кмета , че това ми е по-важно !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/23 11:21

    Просто ни довършете от всякъде, смачкайте ни, глобявайте ни, не ни позволявайте да си закараме децата на училище, правете всичко най гадно, не оправяйте никакви улици за да можем да си потрошим колите, вдигайте данъците, въвеждайте синя зона, вдигайте цените на продуктите тройно, направете гражданската отговорност 1000лв, вдигнете цената на питейната вода с 50%, направете така инфлацията да стане 200%, направо да си дадем всичките доходи на общината и държавата, след което искайте през 3 месеца да гласуваме за вас. Всички ни очаква глад и мизерия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/23 13:02

      Много правилно казано очаква ни глад

      Изтриване
  3. Анонимен9/2/23 11:42

    Предложението на родителя за времеви диапазон за престой е много разумно, а да видим има ли разумни в институциите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/23 19:56

    Да блокираме кръстовището .Това е безумие. Аман от неграмотни ясладжии.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/2/23 19:59

    Няма разумни институции в България НЯМА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.