24rodopi.com/Общество

Само за час от отварянето на пункта за събиране на помощи в Кърджали, над 10 души дариха стоки от първа необходимост за нашите съседи, засегнати от трусовете.

Тоня Георгиева бе първият дарител от отварянето на пункта в общината, а

Самет и Филиз Мехмед дойдоха с малкия Емир, за да бъдат пример за него, и дариха за пострадалите и семействата на загиналите в Турция.

Детски дрехи и обувки, памперси, одеяла и завивки, възглавници, дрехи за възрастни бяха сортирани в пункта.

От сърце благодаря на гражданите на Кърджали, които за пореден път протягат ръка да помогнат на хора в беда!“, обяви кметът Хасан Азис.

Дарения в подкрепа на бедстващите след катастрофалните земетресения в Югоизточна Турция освен в Кърджали, ще се събират от утре и във всички  67 кметства и 28 кметски наместничества на територията на община Кърджали от 8 до 17 ч.

Желаещите да помогнат на потърпевшите от трусовете наши съседи могат да предоставят като дарение нови топли дрехи и обувки за деца и възрастни, постелъчен инвентар, пакетирани хранителни продукти, консерви, детски пюрета , хигиенни материали, препарати за почистване  и др.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/23 21:08

    Всичко, което се дарява трабва да е ново, етикирано и в оригинална опаковка.
    Разяснете на хората, какви са Наредбите за дарения в Турция, за да не отиде цялата пратка
    на някое бунище в Турция. Всяко дарение, което е втора употреба се изхвърля и унищожава в Турция.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/23 23:04

    Ем нестига че им помагаме с квот можем но и ще искат нови хубави неща тва нее концерт пожелание квот има тва ще се прати да го исхварлят другия път ще сануват ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/23 10:23

      Страхливите украинци ги настанихте на курорт край морето и ги облякохте с чисти и нови дрехи, защо си мислите, че в Турция ще ви обличат използваните вещи

      Изтриване
  3. Анонимен8/2/23 07:59

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/2/23 09:57

    Абе анонимен 23:04 никой не те задължава да правиш дарение да замълчиш това ще е най доброто дарение от теб боклук такъв!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/2/23 14:19

    Къде се намира пункта в Кърджали?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.