24rodopi.com/Общество

Изкопи, чакълирани участъци, затворени такива. Движението в Кърджали е кошмарно.

От сутрин до вечер из „Възрожденци“ сноват камиони с пръст, багери, бетоновози.

В центъра разминаването по платната е с валяци, малки багерчета.

След 16,30 по улица „Първи май“ колоната е до изхода за Момчилград, заради затвореното платно в посока кръстовището на „Веселчане“.

Воден цикъл и мощен размах на строителството. Улиците са запрашени, а при вятър е като пустинна буря, коментират масово водачи.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/23 13:37

    Ние си го заслужаваме!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/2/23 13:52

    До редакцията. Елате да видите, да снимате и да направите репортаж за пътя в с.Резбарци който води към джамията. Пътя прилича на бойно поле от тежките камиони на фирмата която правеше водният цикъл и която извозваше изкопната. Защо у нас някой който направи нещо хубаво тъй като пътят беше асфалтиран други трябва да серат на метеното. Не стига на това ами има пукната тръба от която тече питейна вода и се е образувал голям гьол. Явно вече ръководството на ВиК - Кърджали вече не става за нищо. Иначе големите паралянги ги прибраха и сега пей сърце. Редакцията ако желае мога да и предоставя снимки от тази седмица от една страна как се строи и колко много е избягала напред. Особено между блоковото пространство.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.