24rodopi.com/Политика

Санкциите „Магнитски“ имат за цел да повлияят върху резултатите от предстоящите избори за парламент у нас. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в сутрешния блок на бтв, правейки връзка между честото влизане на Бойко Борисов в американското посолство и бягството на Лютви Местан при турския посланик в София.

"Не знам дали ще се отразят на изборите, но те очевидно са направени с тази цел. Натиска срещу ГЕРБ е очеваден. Идеята е с удрянето на дясната ръка на Борисов - Влади Горанов, да се даде ясен сигнал на Борисов, че той трябва да направи коалиция с Доносническа България и Продължаваме промяната. Самият Борисов призна, че за пет дни три пъти е бил привикан в американското посолство, то е единственото посолство, може би с изключение на турското, където се скри Лютви Местан“, каза лидерът на „Възраждане“.

„Очевидно е, че има натиск за съставяне на такова правителството и това има цел - да има стабилно правителство с една единствена идея - да се даде една легитимна основа за включването на България във войната в Украйна", добави Костадинов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/2/23 17:49

    Костадинов,говориш убедително,но не получаваш подкрепете на русофилите в България.
    Електората гласува за русофобските партии ГЕРБ,ПП,ДБ,ИТН,БВ на Янев,ДПС.
    Къде е грешката русофилска Булгария да гласува за русофобите,за колонизаторите!
    Очевидно този народ не иска да е велик,иска да е сит.Думите не са мои.Който плаща
    за него гласуваме.Неотдавна един от лидерите на СДС от миналото време Пламен
    Юруков каза *Българина е тарикат*.
    Вие сте досущ като Волен Сидеров.В момента ,в който станете опасен ще ви унищожат.
    Разбирайте както си искате!На господаря умен ратай не му трябва!Вие сте много умен,
    за ваше съжаление!

    ОтговорИзтриване
  2. Никога повече хунта и диктатура от рода на Кирчо-Кокорчо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/2/23 22:14

    Абсолютно прав е.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/2/23 09:51

    Който не е русофоб, не е задължително да е русофил. Прав е К.Костадинов. Само гледайте.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/2/23 11:09

    Glasuvayte s dvete race za tozi koyto zasluzava pobedata...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.