24rodopi.com/Общество

Той е безработен, учил до 4 клас, но се оказва собственик на транспортна фирма.

Без да знае, че е управител на дружество, 34-годишният мъж (на снимката) трябва да плати задължения към НАП в размер на над 100 хиляди левове. След като го погват данъчните, родопчанинът разбира, че е станал собственик на компания, създадена от бивш депутат.

Историята на поредното прехвърляне на фирма със задължения на нищо неподозиращ човек…

Четете във вестник "Родопи войс", по-късно в 24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/23 20:59

    А къде е държавата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/23 21:02

    От коя партия е депутата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/2/23 21:49

    От коя партия е тази свиня бивш депутат

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/23 21:50

    Abe ostavete toq smotanqk

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/2/23 22:24

    Вижте знаете,че е бивш депутат тогава да го съдят ако беше някой друг човек от обществото до сега в пандиза може ли такова нещо правосъдие трябва да има инак няма оправя в таз държава.Младите хора са бъдещето на една страна вместо да им помагате вий им правите най лошото немогат да ви понасям

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/2/23 08:20

    То ДПС и ГЕРБ с нокти изъби драпат да няма дсъдебна реформа ,защото именно тези две партии са в зародиша и вживота на престъпната съдебна система и корупция ,заедно с прокуратурата коята е чадър на д тези две партииАко искате да има съд и прокуратурата забравете тези две партии олицетворевние на ОПГ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/2/23 11:23

    Без защитен механизъм от държавата, всеки един от нас, без да се усети, може да стане собственик на фирма с хиляди и милиони задължения. Повече от дваседесет милиарда
    с благоволението на НАП, от години стоят непогасени. Хващат прошляците, а другите ги отминават до изтичане на давностния срок. Крадене, корупция, обръчи навсякъде. PFU.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/2/23 13:52

    Първа точка от съдебната система трябва да е приемане на смъртното наказание чрез публично обесване...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/2/23 14:16

    даже и настоящи депутати имат далавери на чуждо име за милиони в кърджали но кой пита

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/2/23 16:45

    Ако беше от ДПС досега десет пъти да са написали името му !!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.