24rodopi.com/Криминале

Трима са задържани, а двама са пострадали и настанени в болница след скандал и сбиване в Момчилград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 18 часа в четвъртък на улица възникнало спречкване между трима на 19 г., 20 г. и 43 г. от една страна и други двама на 29 и 31 г. Скандалът прераснал в сбиване и по-голямата група нанесла множество удари с юмруци и тояга на опонентите си. Пострадалите са били транспортирани до Спешното приемно отделение в кърджалийската болница и настанени под наблюдение. Тримата извършители са задържани в РУ-Момчилград за срок до 24 часа.

Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.