„Работим по лица, които биха могли да попаднат в списъка „Магнитски“, този път действията ни ще са изпреварващи“, посочи Демерджиев


24rodopi.com/Общество

На предстоящите избори се очаква по-голяма активност относно купуването на гласове. На 22-ри предстои национално съвещание с директорите на всички областни дирекции на МВР в страната, като основен акцент ще бъде борбата именно срещу този род престъпления.

Това обяви в Кърджали вътрешният министър Иван Демерджиев.

„Основната ни тема днес е годишният отчет на Областната дирекция. Предстои да дискутираме по него. След това ще обърнем внимание на мерките и действията с оглед предстоящите избори“, посочи той.

Шест от преписките за купуване на гласове на предишния вот вече са внесени в прокуратурата. По две все още се работи, допълни министърът.

Той коментира и втория списък с лица в „Магнитски“.

„Обобщени са всички данни и те ще бъдат внесени в съответните прокуратури. Събира се допълнителна информация за лица извън списъка и за такива, които биха могли да попаднат там в бъдеще. Този път действията ни ще бъдат изпреварващи“, коментира темата Иван Демерджиев.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/2/23 13:52

    Само турците ли купуват и продават че само с тях се занимавате??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/2/23 18:35

      Ako ги нямаше тези турци,България едва ли щеше да я има.Нито езика ви,нито вярата ви са ги отнели,отцелели сте благодарение на тях,България щеше да бъде изтрита от картата.

      Изтриване
    2. Анонимен18/2/23 01:43

      Ако ги нямаше турците да взимат кръвен данък за еничари, сега можеше да сме 60 милиона.

      Изтриване
    3. Анонимен18/2/23 04:45

      братчед който и да си ти спри да се изказваш неподготвен че ставаш смешен недей се изказва едно към гьотере първо това и второ ние българте проблем нямаме с турците те са наши приятели, съседи, и съграждани с които се разбираме повече от прекрасно проблем имаме с тези които ни управляват но мисля че няма значение дали си българин или турчин защото проблемът е на всички ни така че спри с нелепите си изказвания защото хората не се делят на българи и турци а на добри и лоши хора поне тук в нашия Кърджалииски край е така 🙂🙂

      Изтриване
    4. Анонимен18/2/23 11:20

      Няма турци в България всички сме граждани на България

      Изтриване
  2. Анонимен17/2/23 16:43

    Живущи 3млн гласуващи 3,6млн

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/2/23 16:45

    Нещо май има нова Математика - живущи 3млн, гласуващи 25% а на изборите гласувалите са 3,7млн

    ОтговорИзтриване
  4. А кога се купуват депутати-политически проститутки за по 1 милион,за по 2 милиона къде са държавните органи......само турците им са виновни на тези комплексари

    ОтговорИзтриване
  5. Нурхан кварталния18/2/23 15:22

    Водката ми върви като мед

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/2/23 19:02

    Недейте ни мъти водата, гледайте си София печатницата за бюлетините е при вас, недейте при нас да търсите под вол теле.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.