24rodopi.com/Регион
Пътят към брега на язовир „Кърджали“ под село Старо място ще бъде затворен. Задействана е имотна процедура, чието финализиране означава само едно – блокиране на свободния достъп до този бряг, който е по-съхранен за риболов и туризъм от „бетонизираните“ брегове на Енчец и Главатарци.
Това алармират пред 24rodopi.com дългогодишни кърджалийски рибари.

Селскостопански път, който е общинска публична собственост, ще бъде превърнат в земеделска земя. Това ще се случи на следващото заседание на Общинския съвет в Кърджали с решение за промяна на предназначението. Теренът сега е публична общинска, но стане частна общинска собственост. По-късно тази земя ще стане собственост на собственик на терен, върху който ще се строи. Той ще има собствен излаз към язовира, а идващите в тази част на язовира ще могат да го съзерцават от високо. В дъното на „врътката“ стои общинар.

Това отбелязват още рибарите.
24rodopi.com ще продължи темата в делничните дни
На снимката: Част от брега на язовир „Кърджали“ под Старо място, която става все по-атрактивна след презастрояването на Главатарци и Енчец
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/2/23 10:03

    ПОРЕДНАТА ДАЛАВЕРА НА АЛЧНИТЕ КОПЕЛЕТА НА КЪРДЖАЛИ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/2/23 10:10

    Предлагам този път да се облагодори, за да могат повече кърджалийци за слизат до брега в тази зона, която е почти девствена, ако ще сравняваме с бетона и олайнената вода под главатарци и енчец. Не да се краде пътят, а да се облагороди.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/2/23 10:49

    Един път почнато ли е няма връщане назад значи е продадено и ще са строи айде честито път мът забравяме ще стоим на заведения

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/2/23 15:05

    с Калоянци е същата работа до брега на язовира продадоха хорото щели да строят хотел алчните общинари продадоха всичко честито гласувайте за тях получавате надървен мечок

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/23 10:57

      Половината достъпна зона от брега под Калоянци е приватизирана от един каун години наред,като за хората които искат да почиват,да спортуват,да ловят риба е оставен един малък проход свързващ брега със пясъчната ивица.Има пари човека и не му пука!

      Изтриване
  5. Анонимен26/2/23 15:52

    раиф мустафа не ти ли стигна че купи парка за без пари сега искаш и язовира ли??? не се наядохте!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/2/23 15:55

    Еб... Мамата на язовира

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/2/23 16:05

    ДПС съветници ще се нагушкат от Байзо Яйцепрома

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/2/23 16:42

    Не ви е срам как може такова нещо, най широкото и красиво място на язовира да няма достъп, това нещо ако се случи ще стане голям скандал

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/2/23 17:23

    Няма да стане нищо Карджала нищо не става!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/2/23 18:25

    Ха добро утро, този път е затворен от две години.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/2/23 18:41

    Раиф Мустафа и Александър Владимиров от Яйцепром до Глухар си строят резиденции далеч от масово посещаваните места на язовира.🤔
    Всичко е платено и решено!😉

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/2/23 20:24

    Същото направи хотел ROCCA в Главатарци преди години, никой не мръдна пръста си! Този хотел не стига, че сложи бариера на пътя който слиза към язовира, ползва и общинска земя като паркинг!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/2/23 20:44

    Нашата комета има земя там, сега ли чак разбирате

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/2/23 22:35

    Мило семейство Владимирови, предвидими сте.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/2/23 16:46

    А, ако реши човек да сложи каравана за 2 седмици на брега, пристигат веднага, не се наядоха, много се надявам да не е истина

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.