24rodopi.com/Образование

„Това, което най-много харесвам в България, е нейното културно и историческо разнообразие“.

Това сподели Андриа Брулет – Родригез, заместник посланик на САЩ в България, по време на своята среща с учениците и колектива на ЕГ „Христо Ботев“.

Дипломатът и съпругът й бяха тържествено посрещнати в Езиковата гимназия от директора Даниела Павлова, учителите по английски език и изявени ученици.

Срещата премина в неформална обстановка. По време на последвалия приятелски разговор между дипломата и учениците тя разказа за своите впечатления от България, за богатата си дипломатическа кариера, за трудностите и приятните моменти, които са белязали пътя й. Визитата завърши с посещение на един учебен час, проведен от Джак Корби с неговите ученици от X клас.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/2/23 17:56

    Затова бомбардирахте София ! Затова направихте паметник на пилота -янки пускал бомбите ! А за загиналите софиянци има само една каменна плоча.!Голяма обич, няма що ! Американски братя ! Те единствени използваха и атомни бомби срещу японски граждани ! Не армия унищожиха, а
    хиляди мирни граждани на Хирошима и Нагасаки . Това споменаха ли, като гостуваха ???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/23 07:48

      И Български политически будааа....ли

      Изтриване
    2. Анонимен25/2/23 09:24

      Нищо лично. Вие просот сте трета класа хора за нас. Ние сме господарите на света.

      Изтриване
  2. Анонимен24/2/23 22:13

    В Родопите има по- стари клозети от държавата им. За янките ясно, нито вкус, нито стил, за протокол и реч не става, но тази директорка на българско училище в този костюм за езда пред младите гвардейци, резил, срам и позор.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/23 09:21

      Е, хамериканците са новите ни господари. Ако искат и по гащи могат да дефилират пред гвардията ни.

      Изтриване
  3. Анонимен25/2/23 09:20

    Просто е дошла да си избере англоговорящ иконом, който ще излезе най-евтино.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/2/23 18:32

      Там може да намери само азоговрящ иконом

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.