24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ отново се издъни у дома, завършвайки 1:1 с „Литекс“ в мач от 24-тия кръг на Втора лига.

За „Гурбетчиите“ в 19-ата минута се разписа Мартин Сораков, но в 34-ата гостите от Ловеч, който остават в „опасната зона“ в класирането, се „върнаха“ в мача с гол на Георги Стайков. Титуляр за „Крумовград“ излезе Ахмед Осман, но бе сменен в 70-ата минута.

Най-доволни от резултата бяха заложилите на „Х“, защото срещу всеки 1 лев букмейкърите изплащат близо 4 лева.

Възпитаниците на Неманя Миланович записаха трето поредно равенство и пропуснаха възможността да скъсят дистанцията до тимовете, заещами позициите „директно влизане в Първа лига“. С актив от 40 точки и голова разлика 28:24 „Крумовград“ е трети в класирането. Със спечелената точка "Литекс" се изкачи на 13-о място.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/23 22:35

    Бургито и саров малоумниците са в отбора хайър няма.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/4/23 06:54

    От всички треньори, които са били в Крумовград, сегашният и най-зле. Той няма никакви идеи, никакви качества да води отбор от челото на втора лига. Странно как от треньор на опашкар в класирането, стана треньор на Крумовград. Отборът не играе никакъв футбол, не е подреден правилно. Важно е синчето му да е титуляр, макар че няма качества и за трета лига дори. Как може да държиш резерва Цецо Радев, да пускаш за по 15 минути Октай Юсеин
    (голмайстор за Лосомотив U19). Наблюдавал съм тренировките на отбора, като те са просто смешни, само се чува "йес"и "браво" от "треньора" и тичане, като в час по физкултура. Изхода е един - ОСТАВКА ,Миятович, докато не е станало късно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/4/23 07:55

      За жалост в България не се дава път на нашите малцинства но ако е някой сърбин или бразилец още първия мач ги пускат титуляри.Ако искаш да просперираш трябва да си чужденец в своята си страна

      Изтриване
  3. Анонимен1/4/23 08:09

    Защо още го държат този треньор ? ОСТАВКА!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/4/23 17:00

    Даааа,Октай Юсеин е голмайстор при U19 с Локо Пловдив,а не с ботев,затова сигурно е злобата срещу него за да не го пускат,защото ще се говори много за школата на Локо отколкото на ботев

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/4/23 17:17

    Вуцов беше докарал сина си да го прави футболист но ги махнаха и двамата,сега е ред на тоя измисления,който пуска в игра сина си който не знае къде се намира по време на мач за сметка на много по добри играчи,като Октай Юсеин,който е любимец на феновете в града и е голмайстор при юношите ст.възраст с екипа на Локомотив Пловдив.Искаме да се наслаждаваме на футбола с участието на ОКТАЙ ЮСЕИН

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/4/23 21:08

    Фенове на КРУМОВГРАД "Вижте какво правят феновете на Левски"Отивате на стадиона и знаете как се прави. МХНЕТЕ ГО ТОЗИ ПАЛЯЧО. НИКАКЪВ ТРЕНЬОР НЕ Е

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/4/23 21:24

    Време е ръководството на клуба да покаже своето уважение към феновете!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.