24rodopi.com/Образование

Трети март е денят, в който се ражда отново България! Цената на свободата ни е живота на хиляди български и руски войници, оставили завинаги костите и кръвта си по нашите земи. Днес свеждаме глави в знак на почит и уважение към техния подвиг.

Кулминацията на празника на Освобождението в гимназията по икономика бе флашмоб, иницииран и осъществен от учениците от 8 и 9 клас. 145 ученици оформиха в двора на училището цифрата 145 в цветовете на българския трибагреник. Всеки ученик държеше в ръка балон в съответния цвят. С призива „Честит празник! Да живее България!“ 145 балона полетяха във въздуха в чест на най-висшата ценност – свободата.

Празникът в Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“ бе отбелязан със серия от инициативи. Учениците от 12 клас рецитираха стихове, тези от 11 клас подготвиха и представиха презентации, а десетокласниците направиха изложба със свои рисунки. Всички ученици от училището ще се включат в общоградското шествие, за да засвидетелстват уважението си към празника.

.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.