24rodopi.com/Темата+
„Не сте прави с новината за 36-мата кандидати за кандидатската листа на ДПС и съответния коментар „Цял автобус мераклии за депутати? Логиката на Доган: Значи не сте доволни от сегашните, а!?“. Проблем няма, нито пък толкова огромен интерес. 25-30 е нормална бройка. Само две бяха новите CV-та (автобиографии) спрямо предишните избори, които бяха предадени в централата. На млади колеги от Момчилград, които проявиха активност след като стана ясно, че Мукаддес Налбант иска да даде път на младите. Другите номинирани бяха в списъка и през есента на миналата година“, реагира пред 24rodopi.com един от изявените областни активисти на ДПС, който е участвал в номинационни списъци и за депутати, и за кметове през годините.
Според него Мукаддес Налбант е благодарила на ръководството на ДПС и на почетния председател Ахмед Доган за гласуваното доверие и за възможността да бъде два пъти зам.-председател на парламента, но далновидно отбелязала, че в листата трябва да има нови попълнения.
Активистът посочи и имената на двамата с подадените CV-та, като за отбелязване е, че единият от момчилградските активисти бе нахокан от председателя Мустафа Карадайъ в края на септември м. г., че върви по пътя на „политически труп“, защото „тичал по пистата на егото си“. Желанието на последния да попадне в кандидатската листа показвало, че председателят е простил „самодейните стъпки в политиката“ на местния партиен активист.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/3/23 21:39

    Някой дали вярва че Мукаддес Налбант иска да даде път на младите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/3/23 07:53

      Абсурд !

      Изтриване
    2. Анонимен2/3/23 08:29

      vse edno da viarvash che Dogan ne upravliava zaednostta

      Изтриване
  2. Анонимен1/3/23 22:23

    Karadayı dedise iş bitmiş fazla zorlamaya gerek yok anlayan anladı bu iş buraya kadarmış.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/3/23 23:02

    bak simdi gene noluyor ya

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/3/23 14:58

    В Момчилград повечето активисти в управление се самозабравят и егото ги преобладава. Знае се че има едни неписани правила, които човек не трябва да нарушава както за своята така и за благото на партията. Хорските приказки и чуждото мнение не трябва да бъде приоритет, oценка и цел за управлението. Диалога и хармонията трябва да преобладават едно стабилно управление близо до хората. Halkla bir olma zamaniniz geciyor bile...neredesiniz !?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/3/23 17:17

      Може да си прав във всичко, което си написал, но сред младежите в Момчилград има доста свестни и образовани, които биха се справили чудесно, като народни представители. Въпрос номер 1: Каква квалификация и образование трябва да имаш в СВ-то си, за да бъдеш издигнат на избираемо място в листите на ДПС? Въпрос номер 2: Какъв предишен опит трябва да имаш, за да бъдеш издигнат на избираемо място в ДПС? Въпроси много, отговори малко. Горепосочената статия е просто оправдание, което не се базира на реалността. В Народното събрание от квотите на ДПС има хора, които български не могат да говорят и през последните 3 парламента една дума не са казали от трибуната. На какво се бази избора, кой да бъде народен представител и кой не? Като цяло, това решение на ДПС, да не сложи кандидат народен представител на избираемо място от община Момчилград, ще се отрази и на изборния резултат на партията.
      П.С. Този коментар не съдържа нецензурни думи, обиди или заплахи. Надявам се да бъде одобрен и публикуван от редакцията на 24родпи.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.