24rodopi.com/Общество

Нападателят на кмета на Кирково няма да влезе в съда. „Продължително разстройство на съзнанието“ е установила психиатричната експертиза, научи 24rodopi.com. 47-годишният Бисер Ч. е бил с халюцинаторна параноидна симптоматика по време на деянието, той изобщо не осъзнавал действията си, сочи заключението на вещите лица.

Припомняме, че на 16 ноември м.г. родопчанинът нападна кмета на Кирково Шинаси Сюлейман на площада, в центъра на селото. Бисер Ч. нанесъл няколко удара с гаечен ключ в областта на тялото на потърпевшия. Всичко станало пред свидетели, сред които заместник кметът и секретарят на Общината.

Мъжът е в специализирано болнично заведение, където му бе назначено 3-месечно лечение с решение на съда. Най-вероятно терапията ще бъде продължена.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.