24rodopi.com/Избори

Аз твърдя, че без ГЕРБ правителство не може да има в следващия парламент. В обратния случай кой ще ни накара нас да им приемаме бюджета? Отсега казвам - около 100 пъти ще го върна, докато не видя пари в бюджета за обещаното от Асен Василев надземно метро между Казанлък и Стара Загора, 5 моста над Дунав, 3 моста и 4 магистрали. А към техните обещания ще прибавя и околовръстното на София, на Пловдив, на Хасково, Пазарджик и Кърджали. Питам ги защо си лъжат избирателите? Как ще си направят кворум?

Затова се събраха 7 партии срещу нас - видяха, че ще ги пребием с разлика и почнаха да се събират. Говорят безумия, които само хора, които нямат никакво реално отношение към управление на държавата, могат да кажат. 360 дни са управлявали Кирил, Асен, Рашков и компания и не се научиха как функционира държавата. Те казват, че ще направят правителство на малцинството. В Народното събрание те ще са в пълна изолация - не могат с Възраждане, с ДПС, с никой. Ние можем с всички, това е разликата. И с цялата си самоувереност господин Петков и Атанасов казват, че ще правят правителство на малцинството и другите да ги подкрепят. Това е самоубийствен акт за тях“.


Това обяви в Кърджали Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат от 500 души в препълнената зала на Културния дом. Той бе в града край Арда, за да подкрепи листата с кандидати на партията, водена от председателя на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева.

От Освобождението не беше правена църква и манастир в Кърджали. Направихме училища, гимназии, разкопките на Перперикон... Това е общ резултат заради диалог с местната власт, никога не съм делил общините. За 2 години не е като да не са правили нищо - обраха ви с по 1 лев от бензина и нафтата. За тях това е много хубаво. Сега ви вадят парите през веригите с цените на храните, преди това с тока, готви се за бизнеса 33% данък за всички. И това е заради страха на медиите, защото ако бяха реагирали навреме, вие щяхте да знаете истината.

Това не е добро за държавата, трябва разум, а разумът казва както ни подреди народът. За пети път вече. Трябва стабилна коалиция между евроатлантически партии, която да управлява с мнозинство в парламента. Всичко останало са лъжи, утопия и няма да стане! Искам да сте сигурни в нас, всеки ден съм из страната и се срещам с хората, навсякъде залите ни са пълни. Това ми дава сила и увереност, че имаме истинско ядро на партията, което вярва и оценява направеното. Поправяме си грешките, безгрешен няма!“, посочи Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/23 07:30

    Единствено той мисли за всички ......християни и мюсолмани....Голям родолюбец.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/3/23 07:31

    Най успешния премиер.....Вечния победител.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/3/23 07:32

    Само ГЕРБ/СДС...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/3/23 07:43

    При неговото управление цените бяха поносими...появиха се шарлатаните и докараха инфлацията..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/3/23 07:48

    Напомням ви .....много хора си мислят или така им отърва...че войната е виновна ...не е.....цените започнаха да се вдигат юли 2021...войната започнафевруари2022....г.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/3/23 07:48

    Без партията на Ганьо Банкянски не можело.Може Ганьо, може и без тебе и без твоята партия.Даже може и без твоите приятели от дпс.Може и без да се краде.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/3/23 07:51

    Вдигнатия юмрук.кирчо .кокорчо....пинокио ....гнома.. и чалгарите са виновни за инфлацията..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/3/23 07:58

    Истинските и решаващи избори ще са през есента 2в1

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.