24rodopi.com/Общество

Заповедта за полицейско задържане на главния архитект на Кърджали Делин Запартов е законосъобразна.

Това бе потвърдено и от състав на Административния съд.

Запартов бе доведен от полицаи в сградата на Областната дирекция на 19 август м.г. по проверка на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ за престъпление по служба.

Припомняме, че скандалът със строителните разрешения в Кърджали гръмна, когато бе задържан предприемачът Златко Петков – Шела. Според разследващи, в периода февруари-август м.г. той поискал неследваща му се облага в размер на 50 000 евро от строителния предприемач Баяр Мехмедали, за да упражни влияние при вземане на решение от страна на главния архитект на Кърджали Делин Запартов при издаването на разрешение за строеж на сграда. Става въпрос за кооперация в района на „Горубсо“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/23 16:09

    Браво, най-накрая съда работи!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/23 17:00

    ДОСЕГА ТОЗИ РЕКЕТЬОР ХИЛЯДИ ПЪТИ СЛЕДВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА.КОЛКО РУШВЕТИ Е ВЗЕЛ.НАРОДА ЗНАЕ НО СЕ СТРАХУВА ОТ АВТОГОЛ. БАНДИТ.ПОВЕЧЕТО НА ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТИ ЗА ОМЪРСЕНИ ДО ГУША.НЯМА ПРОЕКТ БЕЗ РУШВЕТ ПОДКУП.АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ ПРОТИВНОТО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ ПИСМЕНО ТУК И СЕГА

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/23 17:04

    Ако искат да го осъдят ще става интересно ако се разприкаже за далаверите в общината

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/3/23 17:06

    Тези пари ако са за 1 блок в Кърджали ,колко ли са само за възрожденци

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/3/23 17:14

    И какво следва? Нищо! Ко? Не!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/3/23 19:39

    Милиони Господа, това е равносметката, но цената е за сметка на жителите на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/3/23 14:08

    Така става с чесните хора,искат да ги вкарат в затвора

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/3/23 16:28

    Тоз още ли не е зад решетките, рушветджия?! Трябва да е в пандиза час по-рано, заедно с калинките, които му подписваха проектите, чертожниците и офисните му мишки...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/3/23 09:20

    Е, и сега ! Нищо ! Ама много !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/3/23 09:20

    Е, и сега ! Нищо ! Ама много !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/3/23 19:09

    И задържаният за средна телесна повреда от месец 2022г да обжалва нали въпреки обвинителният акт и доказалтествата прави всичко възможно в съда да го оневинят ама адвоката му не е господ пъ ки на 1-ва инстанция да успеят има обжалвания:)
    Кой каквото си надроби това ще сърба!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен20/3/23 22:48

    Този наглец не е сам в далаверите с раздаване на строителните петна.Нищо няма да му се случи ,зад него е силната партия и съответните й служители играещи заедно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.