24rodopi.com/Криминале

Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувана в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Това съобщиха от ОДМВР-Кърджали. В областния град било повредено техническо средство – скоба, собственост на общинско предприятие. 

Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверката по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/23 14:22

    А защо е сложена скоба на чуждо имущество, аз ги режа и ги предавам на вторични суровини И няма ли най после да пишете колко са разходите на тази синя зона че приходите са много по малко и от къде се покриват тези разходи Да не говорим че от както съществува зоната настана пълен хаос в града

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/3/23 14:25

    Що тъй ся?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/3/23 14:37

    Нали частната собственост е неприкосновена! Кой им дава право да пипат чуждо имущество! Ако е нарушител, да му сложат глобата. Ами я си представете, че колата му потрябва по спешен случай. Съсипаха този хубав град с глупостите си!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/3/23 16:18

    Щом е чуждо имущество защо седи на моята кола?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/3/23 09:30

      Говоря за колата бе, дингил!

      Изтриване
    2. Анонимен8/3/23 10:48

      Скобата и колата една към друга са чужди имущества е дангалак. :D А в новината за унищожаване на чуждо имущество се има в предвид скобата. Колата ли са унищожили, a скобата. 2-ро аз като пишех този коментар нямаше нито един коментар публикуван, тъй че нямах твоя коментар в предвид! От полето за последните коментари четох че някой е дингил и излезе че съм бил аз. :D

      Изтриване
  5. Анонимен7/3/23 19:51

    Гладници на 2 април вечерта ще говорим превърнахте Кърджали в платен паркинг

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/3/23 20:08

    Възхищавам се на този водач, който е строшил скобата! Дано много други като него го последват в действията си срещу незаконната синя зона!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/3/23 20:37

    Да се премахне синята зона.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/3/23 20:46

    Паркирайте в зона 2 около кафетата там скоби няма

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/3/23 18:03

      Г- жо Мехмедали вашите хора кога ще спрат с двойният аршин!!
      Днес в периода 16.30-16.50 ч възрастният мъж от вашите хора защо в зона 2 не чекира МПС - та нито на тутракан нито на Сан Стефано а вместо това чука лаф пред кафе Саварона затова ли е зоната и им плащате заплати🤮
      Знвчи едни плащат други не да ви плюя на синята зона

      Изтриване
  9. Анонимен7/3/23 21:12

    Тази глупост наречена „синя зона” съществува вече една година. Предлогът беше да се подобри организацията на движение и паркиране в града. Само че за всички е видно, че това не се случи и няма как да се случи защото е направена неграмотно! Нещо повече, тя нарочно е направена така за да може да се прибират повече пари.Пример: Защо в София има една синя и една зелена зона, а в Кърджали който е 100 пъти по-малък град има шест или седем сини зони? Дали това не е една от многото корупционни схеми?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/3/23 21:41

    Браво на водача! Истински герой борец за правда и свобода!!! Последвайте примерът му защото както е тръгнало скоро и гащите ще ви свалят!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/3/23 22:31

    На селски тарикати пари не давам!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/3/23 22:58

    A obstinata kato troshi djantite na kolite. Djantite chia sobstvenost sa na obshtinata li

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.